19 / 04 / 2024

Bartın 400 Yataklı Devlet Hastanesi

Bartın 400 Yataklı Devlet Hastanesi

Bartın’da uzun zamandır gündemde olan  400 yataklı Devlet Hastanesi için çalışmalar devam ediyor. Bartın 400 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yapıldı.

Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatı son durum!

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, 6,5 milyon TL’ye malolan, 3 katlı 4 bin metrekare kapalı alana sahip modern bir sağlık tesisini Bartın’a kazandırdıklarını söyledi.

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi Nisan'da açılıyor!

Yalovalıların merakla beklediği depreme dayanıklı hastanenin inşaatında son aşamaya gelindi. 400 yataklı hastanenin Nisan'da tamamlanması planlanıyor.

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi 2021'de açılacak!

Yalova'da 8,5 büyüklüğüne sahip depreme karşı dayanıklı, 400 yataklı devlet hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin 2021 yılının sonuna kadar faaliyete açılması amaçlanıyor.

Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta!

Zonguldak'ta inşa edilmesi planlanan inşaat firmasının iflas etmesiyle inşaatına başlanılmayan 400 yataklı hastanesi için ihale tarihi belirlendi. Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Bartın 400 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yapıldı!

Bartın’da uzun zamandır gündemde olan  400 yataklı Devlet Hastanesi için çalışmalar devam ediyor. Bartın 400 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yapıldı.

Batman'a 400 yataklı hastane müjdesi!

Batman'da Güney Raman Çevre yolu güzergahındaki yeni stadyum bitişiğinde 80 dönümlük alan üzerinde 400 yataklı hastane inşa edilecek. Yeni hastanenin çalışmaları hızlandırıldı.

Zonguldak'a 400 yataklı hastane yapılmayacak mı?

Zonguldak'ta inşa edilmesi planlanan inşaat firmasının iflas etmesiyle inşaatına başlanılmayan 400 yataklı hastanede belirsizlik devam ediyor. Hastanede yer tartışmalar sürerken vatandaşlar endişeyle bekliyor.

Sakarya Akyazı'ya 400 yataklı KYK yurdu geliyor!

Akyazı’da 12 bin 500 metrekare alanı bir hafta içerisinde TOKİ’ye devredecek olan Akyazı Belediyesi, yapımına başlanacak 400 yataklı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) binasının yapımı için destek veriyor.

TOKİ Sultanbeyli 400 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Sultanbeyli 400 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Bartın Abdipaşa'da dereleri taşkından koruma inşaat ihalesi 13 Ekim'de!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da taşkın koruma çalışmaları kapsamında Bartın Abdipaşa belde merkezinde bulunan 5 adet derenin taşkın koruma çalışmalarında ihale aşamasına başlandığını açıkladı.

Bartın Ulus’ta köprü çalışmaları başladı!

Bartın’ın Ulus İlçesi Buğurlar Kadıköy ve Düzköy Köylerinde köprü yapım çalışmalarına başlandı. Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Ulus ilçesinde süren çalışmaları inceledi.

Yılmaz Tunç Bartın'daki projeleri anlattı!

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Bartın 400 Yataklı Devlet Hastanesi Haberi

Bartın 400 Yataklı Devlet Hastanesi

Bartın'da modern bir sağlık kampüsü oluşturulması adına büyük önem taşıyan 400 yataklı Devlet Hastanesi projesinde çalışmalar hızla sürüyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın 400 yataklı Devlet Hastanesi yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Bartın'a 77 milyon lira tutarında sağlık yatırımı gerçekleştirdiklerini aktaran Tunç şunları kaydetti; "400 Yataklı Bartın Devlet Hastanesinin yapımı tamamlandığında, ilimiz eğitim araştırma hastanesi kapasitesinde, çevre illere de hizmet verecek modern bir sağlık kampüsüne sahip olacak. Şiremirçavuş Mahallesinde 127 dönümlük arsa üzerinde 12 katlı olarak inşa edilecek hastane, açık ve kapalı otoparkları ve diğer sosyal tesisleri ile 3 yılda tamamlanacak. 400 yataklı Bartın Devlet Hastanesi ve diğer sağlık yatırımları için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a ve...