29 / 03 / 2024

Bartın Çaydüzü Ortaokulu ne durumda

Bartın Çaydüzü Ortaokulu ne durumda

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart’ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu’nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Bartın'da arazi kavgası!

Bartın'da arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı abisini av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen şüpheli, jandarmaya teslim oldu.

Bartın’da kaçak hayvan kulübesi inşaatına 7 bin lira ceza!

Bartın’da yaralı ve sahipsiz kalan hayvanlar için kulübeler inşa eden Sevim Arıkan’a ‘usulsüz inşaat yapmak’ suçundan 7 bin lira ceza kesildi.

Bartın'a teleferik müjdesi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini anlattı. Akın, ''TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz alandan Gazhane Parkı’na teleferik yapacağız'' diye konuştu.

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Bartın Yaşam Merkezi'nin prefabrik binası kuruluyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bartın Belediyesi kentte yeni bir yaşam merkezi hayata geçiriyor.

Bartın Kozcağız'a okul müjdesi!

Bartın'a Kozcağız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. Arsası hazır olan okulun yapım işi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2017 yılı yatırım programı kapsamına alındı.

Bartın'da 4 aile sağlığı merkezi açılıyor!

Bartın'ın Kurtköy, Ellibaş, Kızılelma ve Tekkeönü köylerinde 2016 yatırım programında inşaatları tamamlanan Aile Sağlığı Merkezinin çevre düzenlemelerinin ardından hizmete açılıyor.

Tarihi Beylerbeyi Sarayı gün yüzüne çıkıyor!

Kars’ta uzun yıllar 30 Ekim Ortaokulu arkasında kalan ve yıkılmaya yüz tutan tarihi Beylerbeyi Sarayı, okulun yıkılmasıyla gün yüzüne çıktı.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu ne durumda Haberi

Bartın Çaydüzü Ortaokulu ne durumda

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart’ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu’nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Milletvekili Tunç, Bartın Çaydüzü Mahallesi Ömertepesi mevkiinde yapımına 6 ay önce başlanan Çaydüzü Ortaokulu’nu inşaatının tamamlanma aşamasına gelindiğini, Çaydüzü Mahallesinin ortaokulu ihtiyacını karşılayacak olan modern bir eğitim yuvasını önümüzdeki günlerde Bartın’a kazandırmış olacaklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Bartın’a iktidarları döneminde 32 yeni okul kazandırdıklarını, Amasra Lisesi, Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bartın Kız Meslek Lisesi inşaatlarının da devam ettiğini, 2016 yılı yatırım programına da yeni okulların alınması için gerekli girişimleri Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yaptıklarını...