24 / 04 / 2024

bartın kayadibi sağlık ocağı ihalesi ne zaman

bartın kayadibi sağlık ocağı ihalesi ne zaman

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın merkeze bağlı Kayadibi köyüne Aile Sağlığı Merkezi inşa edeceklerini, yapım ihalesinin de 21 Nisan 2014 tarihinde yapılacağını açıkladı...

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Doktor randevusuna gitmeyenler dikkat! Sağlık Bakanlığı hangi yaptırımı uygulayacak?

MHRS randevu sisteminden randevu almasına rağmen gitmeyenlerin sağlık sisteminde aksama oluşturması ve başka hastaların ihtiyacı olan tedaviyi almasını engellemesi Sağlık Bakanlığı’nı hareket geçirdi. MHRS randevusuna gitmeyenlere hangi yaptırım uygulanacak?

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Sağlık çalışanlarına müjde geldi! Teşvik ödemesi miktarları açıklanıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık çalışanlarının beklediği haber duyurdu. Sağlık çalışanları alacakları teşvik ödemesi miktarlarını yarın öğrenebilecekler. Sağlık çalışanlarının teşvik ödemesi miktarı nedir?

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

bartın kayadibi sağlık ocağı ihalesi ne zaman Haberi

bartın kayadibi sağlık ocağı ihalesi ne zaman


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın merkeze bağlı Kayadibi köyüne Aile Sağlığı Merkezi inşa edeceklerini, yapım ihalesinin de 21 Nisan tarihinde yapılacağını açıkladı.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, iktidarları döneminde Bartın’da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti. Tunç, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla sağlıkta devrim yaptık. Bartın’da başta 400 yataklı devlet hastanesi olmak üzere, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, ilçe hastaneleri ve beldelerdeki Aile Sağlığı Merkezlerinin yapımları ile ilgili önemli çalışmalar gerçekleştirdik. 400 yataklı Bartın Devlet Hastanesini yatırım programına aldık. Şiremirçavuş Mahallesindeki 127 dönüm arsayı hastane için tahsis ettik. Proje ihalesi gerçekleştirilen hastanenin, proje çalışmaları sona erdikten sonra yapım ihalesi süreci başlayacak. Bölgeye hizmet edecek bir şehir hastanesine kavuşacağız” dedi.


Milletvekili Tunç, 11...