25 / 04 / 2024

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündeminde konu oldu. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, çalışmaların ne zaman tamamlanacağını sordu..

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Volkan Yılmaz kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Silivri Beledeyi Başkan adayının Volkan Yılmaz olduğunu açıkladı. Peki, AKP'nin de desteklediği Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Mekan Yapı'nın acı günü! Hanife Yılmaz vefat etti!

Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti...

Ziya Yılmaz’ın serveti 500 milyon dolar!

Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, bu yıl FORBES 100’de ilk kez yer alan isimlerden. Yılaz’ın serveti 500 milyon dolar. 

Ziya Yılmaz: Kamu, dönüşümde elini taşın altına sokmalı!

DAP Yapı İzmir projesinin lansmanında konuşan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Kamu, kentsel dönüşümde elini taşın altına sokmalı" dedi.

Refik Yılmaz: Gemlik taşınmıyor, dönüşüyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in yıkılacağına dair ortaya atılan iddialara sert tepki göstererek, "Gemlik'i yıkmıyoruz, yerinde dönüşümü alan bazlı değil bina bazlı olarak gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Akfen Holding'in acı günü! Yılmaz Karadayı vefat etti!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın eniştesi Yılmaz Karadayı vefat etti. Akfen Holding, taziye ilanı yayınlattı.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Haberi

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç

Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız beldesini ziyaret etti.Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.


Ziyaretinde esnaflarla sohbet eden Milletvekili Tunç, Bartın’ın her noktasında olduğu gibi Kozcağız beldesinde de dev yatırımlara imza attıklarını belirtti.


Milletvekili Tunç, Kozcağız barajı ve Kışla barajlarının inşaatlarına geçen yıl başlamıştık ve baraj inşaatlarında kısa sürede önemli mesafeler aldık. Kozcağız’a eğitim ve sağlık alanında önemli eserler kazandırdık. 6 HEKİM kapasiteli Kozcağız Aile Sağlığı Merkezi halkımızın hizmetine sunduk. Kozcağız Ahmetler İlkokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu ve Kozcağız Yuva Anaokulu eğitim’de Kozcağız’a kazandırdığımız eserlerimiz. Kozcağız Sanayi Sitesi taşkın koruma çalışmalarını gerçekleştirdik, Kanalizasyon ve Arıtma projesini hayata geçirdik. Şimdide Kozcağız’da cadde ve sokak düzenlemeleri yapıyoruz. Kozcağız...