27 / 04 / 2024

Bartın son depremler

Bartın son depremler

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'ne göre, merkez üssü Bartın merkeze bağlı Eyüpoğlu Köyü'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 8.5 kilometre

Bartın'da 3,6 şiddetinde deprem meydana geldi!

Bartın merkeze bağlı Eyüpoğlu köyünde 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından 05.39 da tespit edilen deprem Bartın ve Karabük'te hissedildi.

Bartın’da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, kent merkezinde 06.53’te 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı, 4,5 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Hangi ilde deprem oldu? İşte son depremler! Acil bakın!

Hangi ilde deprem oldu? Az önce deprem mi oldu sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte AFAD son depremler listesi...

SON DAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? Az önce deprem mi oldu? 18 Haziran 2023 son depremler!

Az önce nerede deprem oldu? Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler, illerindeki son depremlere AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakılabilir. İşte son depremler!

DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? 10 Haziran 2023 son depremler!

Az önce nerede deprem oldu? Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler, illerindeki son depremlere Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakılabilir. İşte son depremler!

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bartın Merkez alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Bartın Ulus Samat son başvuru tarihi 28 Haziran!

TOKİ Bartın Ulus Samat projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Bartın Atık Su Arıtma Tesisi'nde son durum!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dallıca Mevkii’nde yapım çalışmaları devam eden Bartın Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatı son durum!

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, 6,5 milyon TL’ye malolan, 3 katlı 4 bin metrekare kapalı alana sahip modern bir sağlık tesisini Bartın’a kazandırdıklarını söyledi.

Ahşap Bartın Evleri tehdit altında!

Ahşap Bartın Evleri Osmanlı'nın son zamanlarındaki modernleşme sürecindeki mimari değişimini yansıtıyor. Fakat yangınlar, ihmalkârlık ve bakımsızlıktan dolayı Bartın tarihi ahşap evlerini yok olma noktasına getirdi.

Bartın'da kamulaştırma eylemi yapıldı!

Bartın'da Kozcağız beldesine bağlı Şarköy'ün sakinleri, arazilerinin bir an önce istimlak edilmesi için başlattıkları eyleme Vali Yardımcısı Osman Altın başkanlığındaki DSİ ekibince düzenlenen toplantının ardından son verdi.

Bartın'da elektrik kesintisi! 15 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Bartın'ın bazı ilçelerinde 15 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Bartın'da elektrik kesintisi! 14 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Bartın'ın bazı ilçelerinde 14 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Bartın son depremler Haberi

Bartın son depremler


Bartın'da, bugün saat 05.39'da Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem kentte paniğe de yol açmadı.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'ne göre, merkez üssü Bartın merkeze bağlı Eyüpoğlu Köyü'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 8.5 kilometre. Karabük'ün yanında Kastamonu'da da hissedilen depremde herhangi bir hasar meydana gelmedi. Depremde panik de yaşanmadı. 


Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Deprem 10-15 saniye sürdü. Herhangi bir hasar yok. Hepimize geçmiş olsun"...