26 / 04 / 2024

Bartın teleferik projesi

Bartın teleferik projesi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini anlattı. Akın, ''TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz alandan Gazhane Parkı’na teleferik yapacağız'' diye konuştu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Bartın Merkez’e 608 bin TL’ye konut yapacak!

TOKİ'nin Bartın Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Merkez alt gelir grubu projesi için başvurular 9 Kasım'da başlıyor.

Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi mecliste!

Bartın ilinde hayata geçirilmesi planlanan Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın Ulus alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bartın Ulus orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Bartın Ulus alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Bartın Ulus 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

380 kV Kastamonu 380-Bartın OSB Enerji İletim Hattı Projesi için bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bartın teleferik projesi Haberi

Bartın teleferik projesi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gazhane Parkı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Akın, 10 yılı geride bıraktığını, altyapı ve üstyapıdan sosyal hayata, spordan, sanata her kesiminin hayatına dokunan birçok projeyi hayata geçirdiklerini anlattı.

Tüm çalışmaların şehirde en az 50 yıl hizmet verecek çalışmalar olduğunu söyleyen Akın, yeni dönem için de önemli projeler hazırladıklarını söyledi. Akın, 112 bin metrekare alan üzerine kurulacak Köy Parkı'nın, belediyenin büyük projelerinden biri olacağını kaydetti.

Akın, şu açıklamalarda bulundu: "Burada köy meydanı, köy fırını, sebze meyve satış stantları, su değirmeni, seyir kulesi, amfi tiyatro, izci kampı, hobi bahçesi, çiftlik, çocuk parkı, çim heykeller, mescit ve oyuncak müzesi yer alacak. Yine TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz bu alandan Gazhane Parkı’na...