26 / 04 / 2024

Bartın toki köprüsü

Bartın toki köprüsü

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, TOKİ Köprüsü'nün yapılacağı alanda incelemeler yaptı. 

Bartın'a TOKİ köprüsü ne zaman yapılacak?

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, Bartın'da yapılması beklenen TOKİ köprüsüyle ilgili açıklama yaptı. Mekeç, ''Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır” diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

Bartın'a yapılack TOKİ köprüsü alanında inceleme!

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, TOKİ Köprüsü'nün yapılacağı alanda incelemeler yaptı. 

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Bartın'a TOKİ köprüsü ne zaman yapılacak?

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, Bartın'da yapılması beklenen TOKİ köprüsüyle ilgili açıklama yaptı. Mekeç, ''Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır” diye konuştu.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Bartın Kirazlıköprü Barajı yıl sonunda tamamlanacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da inşa edilen Kirazlıköprü Barajı'nın bu yıl sonun açılacağını belirtti. Tunç, barajın sel tehlikesinden kurtaracağını ve üretimi artıracağını söyledi.

Umuttepe Kampüsü'nün yaya köprüsünde son tabliye yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniveresitesi’nin B kapısı girişine öğrenciler için yaya köprüsü yapıyor. İnşası devam eden köprünün tabliyelerin montajı ise tamamlandı.

Aydın Dandalaz Köprüsü restore edilecek!

Aydın'ın Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında yıkılan 590 yıllık Dandalaz Köprüsü için ihalelerin tamamlanmasının ardından ön çalışmaların başladığı öğrenildi. Köprünün ilk olarak eski haline getirilmesinin ardından restorasyon çalışmaları başlayacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul'un silüetindeki yerini aldı!

İstanbul Boğazı'nın üçüncü köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, aradan geçen 3 yılda kentin siluetindeki yerini aldı. Köprü İstanbul'un Avrupa yakasındaki Garipçe ile Anadolu yakasındaki Poyrazköy arasına inşa edildi.

Aydın Dandalaz Köprüsü yıkılıp yenisi yapılacak!

Aydın 'in Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında zarar gören 589 yıllık Dandalaz Köprüsü tamamen Aydın'da 6 asır öncenin mimarisiyle yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkılmıştı. Köprünün yeniden yapılması için kollar sıvandı.

Aydın Dandalaz Köprüsü yeniden yapılacak!

Aydın'ın Karacasu ilçesindeki restorasyon çalışmasında yıkılan 589 yıllık Dandalaz Köprüsünün yıkılmayan kısmının iskelenin alınmasıyla yıkılacağı görüşünde birleşen Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'nun köprünün aslına uygun bir projeyle yeniden yapılmasın

Aydın Dandalaz Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Aydın'daki restorasyon çalışmasında yıkılan Dandalaz Köprüsü inşa edilecek. Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'nun köprünün aslına uygun bir projeyle yeniden yapılmasına uygun gördü.

Aydın Dandalaz Köprüsü yıkıldı!

AYDIN'ın Karacasu İlçesi'nde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Bartın toki köprüsü Haberi

Bartın toki köprüsü

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz aylarda ihalesi gerçekleştirilen TOKİ Köprüsü'nün 130 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğinde inşa edileceğini ve şehrin iki yakasını birbirine bağlayacağını dile getirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un büyük uğraşları sonucu gerçekleştirilen ihale sürecinin ardından köprü için gerekli ödeneğin ayrıldığını ifade eden Kalaycı, şunları söyledi:

"Bartın Irmağı üzerinde Sanayi Sitesi ile Dallıca köyü arasına inşa edilecek köprü projelendirilirken, altından tekne geçişlerine uygun olmasına özen gösterilecek. Yani köprünün altından tekneler rahatlıkla geçiş yapabilecek. Bu köprü Bartın şehir merkezi ile TOKİ konutlarının bulunduğu Hürriyet Mahallesi, Orduyeri Mahallesi, Dallıca köyü ve civar köylerle ulaşımı kolaylaştıracak. İnşallah yapım süreci yakın zamanda başlayacak. Tabii bu bölgede incelemelerde bulunduk. Fikir alışverişi...