20 / 04 / 2024

Bartın yatırımları

Bartın yatırımları

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Bartın'da alternatif su hattı çalışmaları sürüyor!

Ulupınar'dan gelen suya alternatif olarak bulunan günlük 9 bin ton suyu kente getirmek için yapılan keson kuyuların tamamlanmasının ardından 13 Mayıs'ta gerçekleşen terfi hattı ihalesi kapsamında yürütülen hat oluşturma çalışmaları aralıksız şekilde sürüy

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

AVM'de TL'ye dönüş yatırımları azaltabilir!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kiralarda dövizden TL'ye dönüşüm formülünü açıkladı, TL'ye geçişle öngörülebilir bir planlama yapabileceklerini söyleyen perakendeciler yeni uygulamadan memnun ama AVM tarafında yeni yatırımların azalması bekleniyor.

Türkiye'nin kredi notları yatırımları durduramadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir programda Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye verdiği notlara değinerek notların yatırımları etkilemediğini belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

Devletin altyapı, üstyapı yatırımlarına asla ara vermeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Sakarya'nın yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul finansal yatırımlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş., bugün Kamu Aydınlatma Platormu'nda (KAP) Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlarını açıkladı.

Hamit Demir: Yabancı yatırımların önü daha da açılmalı!

Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yabancı yatırımların önünün daha da açılması gerektiğini söyledi. Bu bağlamda hükümet düzeyinde çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Rixos yatırımlarını artırarak devam ediyor!

Rixos’un patronu Fettah Tamince, turizm krizinin kısa sürede atlatılacağını belirterek "Dramatik bir durum yok, bugünleri atlatırız. Yatırımlarımız artarak devam ediyor" dedi.

Kınaş'ın Kayseri'deki konut yatırımları artacak!

Modern, fonksiyonel, güvenilir ve yenilikçi vizyonu ile Kayseri' de inşaat sektörünün öncü firması olan Kınaş, konut yatırımlarına hızla devam ediyor.

Bartın yatırımları Haberi

Bartın yatırımları

Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız beldesini ziyaret etti.Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.


Ziyaretinde esnaflarla sohbet eden Milletvekili Tunç, Bartın’ın her noktasında olduğu gibi Kozcağız beldesinde de dev yatırımlara imza attıklarını belirtti.


Milletvekili Tunç, Kozcağız barajı ve Kışla barajlarının inşaatlarına geçen yıl başlamıştık ve baraj inşaatlarında kısa sürede önemli mesafeler aldık. Kozcağız’a eğitim ve sağlık alanında önemli eserler kazandırdık. 6 HEKİM kapasiteli Kozcağız Aile Sağlığı Merkezi halkımızın hizmetine sunduk. Kozcağız Ahmetler İlkokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu ve Kozcağız Yuva Anaokulu eğitim’de Kozcağız’a kazandırdığımız eserlerimiz. Kozcağız Sanayi Sitesi taşkın koruma çalışmalarını gerçekleştirdik, Kanalizasyon ve Arıtma projesini hayata geçirdik. Şimdide Kozcağız’da cadde ve sokak düzenlemeleri yapıyoruz. Kozcağız...