19 / 04 / 2024

BARYAP YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ

BARYAP YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ

Baryap Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 750 bin TL sermaye ile bugün Bülent Bilgin tarafından kuruldu.

Ev yaparken hangi malzemeler kullanılır?

Mimari tasarımda özellikle vurgulanması gereken hayati bir nokta, malzeme seçim sürecidir. İnşaatın ilerleyişini şekillendiren temel adımlardan biri olan bu seçim, yapının dayanıklılığını ve ömrünü etkileyen kritik bir faktördür. Peki ev yaparken kullanılan malzemeler nelerdir?

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu.

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yaşar tarafından kuruldu.

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Özgür Delibaş tarafından kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kılıç ve Mert Baran Polat ortaklığında kuruldu.

Antes Mimarlık Yapı Malzemeler Limited Şirketi kuruldu!

Antes Mimarlık Yapı Malzemeler Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Berk Can Güzel tarafından kuruldu.

ÇEDBİK LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler Semineri 24 Kasım'da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler Semineri yarın online olarak gerçekleşecek.

Baryap Ahşap ve Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baryap Ahşap ve Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özbalta tarafından kuruldu.

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılınç tarafından kuruldu. 

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Örnekel tarafından kuruldu...

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Demir tarafından kuruldu.

Fomtürk Endüstriyel Malzemeler Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fomtürk Endüstriyel Malzemeler Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

BARYAP YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ Haberi

BARYAP YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ


Baryap Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 750 bin TL sermaye ile bugün Sultanbeyli'de Bülent Bilgin tarafından kuruldu.


Baryap Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu;1-Hertürlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya,ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı,alımı,satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. 3-Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri,inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 4-Konusunda her türlü plastikten mamul boru,mutfak ve banyoda kullanılan plastik aksesuarların ve bunların benzeri mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 5-Konusunda her türlü ham ve mamul kereste,kapı ve pencere,parke,mutfak...