20 / 04 / 2024

Başak Dizer ev

Başak Dizer ev

19 Şubat’ta 2,5 yıldır beraberlik yaşadığı stil danışmanı Başak Dizer’le Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, Emirgan’a taşındı. 14 Mayıs’ta Cunda Adasında Sinem Kobal ile evlenecek Kenan İmirzalıoğlu'da Emirgan’a taşınacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'dan 12 milyon TL'ye ev aldı!

Jean reklamlarında oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, kazandığını emlağa yatırdı. Bodrum'da eşi Başak Dizer için 12 milyon TL'ye ev aldı.

Loca Residence Başakşehir'de 1 milyon TL'ye satılık ev!

''Huzzak Loca'da yeriniz hazır'' sloganıyla satışa sunulan Başakşehir Loca Residence projesinde fiyatlar 1 milyon 98 bin 676 TL'den başlıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'ta ev kiraladı!

Ailesine olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’daki iki evini kalabalık ailesine tahsis etti. Kendisi işe eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile Yalıkavak’ta bir ev kiraladı...

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Başak Dizer'in Şişli'deki mekanı taşınacak!

Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer'in işletmeciliğini yaptığı Şişli’deki mekanı Room and Rumors’u daha geniş bir yere taşınacak.

Akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak!

Türkiye’de tam olarak yaşayanların hayatına girmeyen akıllı ev sistemi herkes tarafından biliniyor. Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Gürsoy, "2022’de akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak” dedi.

Başakşehir 3. İstanbul'da 416 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1.203 konut ve 212 ticari birimden meydana gelen Başakşehir 3. İstanbul projesinde uygun ödeme seçenekleri ve uygun fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Başakşehir 3. İstanbul'da 416 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilmek mümkün.

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı!

Fuzul Yapı'nın en yeni projesi Başakcity Boutique projesinde Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor...

Başak Dizer ev Haberi

Başak Dizer ev

Yakışıklı oyuncu, nikah öncesi kiraladığı evin dekorasyon çalışmalarının bitmesinin ardından önceki gün Ulus’ta oturduğu evden Emirgan’daki yeni evine geçti. Kıvanç Tatlıtuğ’un yakın arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu da tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ gibi 14 Mayıs’ta Cunda Adasında evlendikten sonra Emirgan’a taşınacak.


Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Cihangir ve Rumelihisarı’ndaki evlerini bırakıp senarist arkadaşları Kerem ve Pınar Deren’in Emirgan’daki geniş bahçesiyle dikkat çeken Boğaz manzaralı villasına taşınacak. Böylece zaman zaman bir araya gelip konsol oyunu oynayan, birbirlerini çok seven Tatlıtuğ ile İmirzalıoğlu, Emirgan’da komşu olacak. 


Hürriyet



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kenan İmirzalıoğlu evlilik hazırlıklarıyla beraber semt de değiştirmeye hazırlanıyor. Oyuncu bunun burukluğunu gazetecilerle paylaştı.


Kenan İmirzalıoğlu, gazetecilere açıklama yaptı: "Beni hep Cihangir'de görüntülüyordunuz ama oradan taşınıyorum. Artık beni bulamayacaksınız."


Star



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde...