04 / 05 / 2024

başakeşhir kurayla konut satışı

başakeşhir kurayla konut satışı

Emlak Konut ve TOKİ tarafından kura ile satılan evler yatırım aracı oldu. Dar ve orta gelirli için yapılan evler ‘devir bedeli’ ile satılıyor. İstanbul Başakşehir’de emlak ofislerinde devir satışları olağan satışların önüne geçti.

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

TOKİ Yozgat projesi için geri sayım başladı! 304 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi yarından sonra ihaleye çıkacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 304 konut mevcut.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Antalya’da tersine göç başladı! Yabancıya konut satışı yüzde 29,23 azaldı!

İkamet iznine sahip yabancı uyruklulardan 17 bini son 4 ayda Antalya’yı terk etti. Ayrıca, yılın başından bugüne kadar gidenlerin oranı yüzde 16’ya ulaştı ve yabancıya konut satışı ise yılın 9 aylık döneminde yüzde 29,23 oranında düştü.

TOKİ, 8 ilde konut teslimine başladı! Toplam 1779 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) inşasını bitirdiği 1779 sosyal konutun hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını ifade etti.

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan konut alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım'da yapılacak.

Landtime Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Landtime Başakşehir projesinde konut satışları başladı. Proje 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Landtime Başakşehir'de 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

başakeşhir kurayla konut satışı Haberi

başakeşhir kurayla konut satışı

TOKİ ve Emlak Konut’un İstanbul’da kura ile sattığı evler ihtiyaç sahibinden çok yatırımcıların gözdesi oldu. Kuraya girerek bu evleri alanlar üzerine kâr marjını ekleyerek devir ediyor. Fiyatların uygun olması, banka kredisi kullanmadan ödeme seçeneği ve taksitlerin teslimde başlaması bu evleri cazip kılıyor. Bu evlerin kiminde satış şartnamesinde teslime kadar devir yasağı var, kimin de ise yok. Devir yapılması serbest olan evlerde işlemler hızlı ilerliyor. Yasak olan yerlerde ise noterde gönüllülük esasına dayalı sözleşme yapılıyor. 


ALICI DEVİRLİ EV İSTİYOR

Bölgede faaliyet gösteren emlak ofisleri çalışanları son aylarda en çok işlemin devir üzerinden olduğunu, fiyatların artması ve faiz oranlarının yüksekliği nedeniyle normal yoldan satış yapamadıklarını söylüyor. Kura ile ev satışlarına yoğun katılım olduğunu, bunun büyük bir kısmının yatırımcı grup ve emlakçılar olduğunu savunan...