25 / 04 / 2024

başakşehir bisikleyt yolu projesi

başakşehir bisikleyt yolu projesi

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Başakşehir Avrupark Bahçekent adres!

Başakşehir Avrupark Bahçekent adres bilgisi kapsamında proje, Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu üzerinde bulunuyor. Cihan İnşaat imzası ile yükselen projede daire fiyatları 204 bin TL'den başlıyor.

Emlak Çadırı Başakşehir lokasyon!

10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofisten yer alan projede lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü olarak belirlendi. Emlak Çadırı Başakşehir lokasyon bilgisi kapsamında 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.

Başakşehir Emlak Çadırı lokasyon!

Toplam 220 adet daireden meydana gelen proje ofis, daire ve dükkanlardan meydana geliyor. Başakşehir Emlak Çadırı lokasyon bilgisi kapsamında 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.

Başakşehir İstanbul'un yükselen değeri oldu!

İstanbul'un en yeni ve en büyük ilçesi Başakşehir, gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı olarak dikkat çekiyor. TEM, 3, Köprü Yolu, Sağlık Kent ve metro gibi önemli aksların merkezinde bulunması nedeniyle bölgeye olan talep her geçen gün artıyor.

3. Köprü yolu için Başakşehir'de kamulaştırılacak parseller!

İstanbul'un üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu için Başakşehir'de kamulaştırılacak parseller hangileri? Kuzey Marmara Otoyolu için Başakşehir İkitelli'de neresi kamulaştırılacak?

Bulvar İstanbul Başakşehir adres! 36 ay içinde teslim!

Bulvar İstanbul Başakşehir adres ; Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul adresinde inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Evleri'nde konut teslimleri 36 ay içerisinde yapılıyor...

Milli Emlak, Başakşehir'de arsa satıyor!

Milli Emlak, İstanbul Başakşehir'de bulunan arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsanın geçici teminatı 48 bin TL, toplam tahmini bedeli 240 bin TL olarak açıklandı

Başakşehir Konut Projesi'nde satılık son 2 villa! 980 bin TL'ye!

Yeni Örnek İnşaat'ın hayat verdiği Başakşehir Konut Projesi, 80 daire ve 54 villadan oluşan karma bir proje olarak yapıldı. Projede son 2 villanın satışları devam ediyor

Emlak Konut'un Başakşehir Hoşdere'deki iki parselinin değeri: 49 milyon 195 bin TL!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi sınırları içerisinde konumlu 4 ada 27 no' lu ve 1917 no' lu parseller için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu kamuoyu ile paylaştı

Başakşehir Newista Life nerede?

Hasoğlu Yapı'nın yeni projesi olan Başakşehir Newista Life projesinde ön talep süreci başladı

Newista Life Başakşehir projesi için ön talep toplanıyor!

Newista Residence projesinin yapımcısı Hasoğlu Yapı, Başakşehir'de Newista Life projesi için ön talep toplamaya başladı

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir 2. Kısım'da 30 milyon TL'den arsa!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi'ndeki arsa karşılığı gelir paylaşımı işini 30 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İhale, 07 Haziran 2012 Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek

başakşehir bisikleyt yolu projesi Haberi

başakşehir bisikleyt yolu projesi

İstanbul Başakşehir Belediyesi, ilçe genelinde bisiklet yolu yatırımlarına devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; belediye 1.250 metre uzunluğundaki yürüyüş yoluna 1.273 metre uzunluğunda yeni bir etap daha ekleyecek. Çalışmalar hakkında açıklama yapan  Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yürüyüş yoluna ilave olarak bir de bisiklet yolu yaptıklarını dile getirdi. 

Bahçeşehir Gölet Parkı’nın yanında bulunan dere aksı ile demir yolu arasındaki güzergâhta saha çalışmaları aralıksız sürüyor. Zemin düzleme işlemlerinin yapıldığı çalışma alanında inceleme yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Gölet yürüyüş yolunu projesinin 2. etap çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Kartoğlu, projenin tamamlanarak kısa süre içerisinde Başakşehir ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

BİR YANI YÜRÜYÜŞ, DİĞER YANI BİSİKLET YOLU OLACAK 

Çalışmalar tamamlanmasıyla yürüyüş yolunun uzunluğunun 3,5 kilometreye...