28 / 03 / 2024

başakşehir kent evila satılık

başakşehir kent evila satılık

Başakşehir Kent Evila satılık daire fiyatları 485 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Fuzul - Necat İnşaat Evila konut teslimleri Nisan - Mayıs 2014 tarihinde yapılıyor...

Başakşehir'de istinat duvarı çöktü!

Mega kent İstanbul'da başlayan yoğun yağış nedeniyle Başakşehir'de istinat duvarı çöktü.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

3. İstanbul Başakşehir projesi satışa çıktı!

3. İstanbul Başakşehir projesinde yoğun talep üzerinde satış dönemi başladı. Proje Başakşehir Yeni Kent Merkezi ve Botanik Park'a komşu olarak inşa ediliyor.

Başakşehir Merkez Çarşı'da cadde mağazaları 150 bin liraya!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında yüzde 100 Emlak Konut güvecesi ile inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı’daki cadde mağaza ve dükkanları 150 bin liradan başlayan fiyatlarla 28 Ağustos’ta açık artırmaya çıkıyor.

Park Mavera 2.etap Başakşehir fiyat!

Park Mavera 2.etap Başakşehir projesinde ön satış dönemine özel metrekare birim fiyatı KDV dahil 3 bin 850 TL'den başlıyor. Park Mavera 2.etap Başakşehir Kent Meydanı'na komşu konumda inşa ediliyor...

Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir' de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon bilgisine göre Kent Meydanı’na yakın yerde yükseliyor.

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda olan projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Başakşehir Park Mavera'nın 2. etabında rekor bekleniyor!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Güvencesiyle Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, birinci etabındaki satış başarısını ikinci etaba taşımaya hazırlanıyor.

Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesinde son durum!

Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesinin projelendirme çalışmaları tamamlandı. Yakın zamanda ihaleye çıkması planlanan Başakşehir Yeni Kent Meydanı'nda 100 futbol sahası büyüklüğünde botanik park yer alacak

Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesinde son durum ne?

Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesi Kayabaşı'nda taş ocağı bulunan arazi üzerinde inşa edilecek. Taş ocağı dolgu işlemlerinin tamamlandığı Başakşehir Yeni Kent Meydanı'nda projelendirme çalışmaları sürüyor.

Başakşehir İstanbul'un yükselen değeri oldu!

İstanbul'un en yeni ve en büyük ilçesi Başakşehir, gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı olarak dikkat çekiyor. TEM, 3, Köprü Yolu, Sağlık Kent ve metro gibi önemli aksların merkezinde bulunması nedeniyle bölgeye olan talep her geçen gün artıyor.

Başakşehir Kentsel Bir Model konferansı 9 Nisan'da!

1990'ların sonunda, İstanbul'da kent merkezinden uzakta Başakşehir isminde yeni bir uydukent ortaya çıktı. Güvenlikli siteyle, şimdilerde büyük ölçüde neoliberal dindar orta sınıfa ev sahipliği yapıyor.

başakşehir kent evila satılık Haberi

başakşehir kent evila satılık


3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Kent Evila Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de inşa ediliyor. Fuzul İnşaat ve Necat İnşaat'ın ortak olarak inşa ettiği Başakşehir Kent Evila satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.


Fuzul Yapı Kent Evila teslim tarihi 2014 yılının Nisan - Mayıs ayları olarak açıklandı. Evila Kent Başakşehir'de 3+1 konutlar 160 - 184 metrekare, 4+1 konutlar 340 metrekare büyüklüğe sahip.


Başakşehir Kent Evila Evleri 80 rezidans daire, 27 sıra ev, 26 villa ve 27 dükkandan meydana geliyor. Başakşehir Kent Evila fiyat listesi dahilinde metrekaresi 3 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Başakşehir Kent Evila satılık ev fiyatları 3+1 konutların satışında 485 bin TL'den başlayıp, 607 bin TL'ye kadar çıkarken, 4+1 konutların satışları 935 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Fuzul Yapı Evila ödemeleri...