26 / 04 / 2024

Başakşehir kent yatırımları

Başakşehir kent yatırımları

İstanbul’un marka ilçeleri arasında yerini alan Başakşehir, hali hazırda yürütülen projeler ile değerlenmeye devam ediyor. 

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Başakşehir'e 'Başakşehir Şehir Hastanesi' dopingi!

Açılışı gerçekleşen Başakşehir Şehir Hastanesi, Başakşehir'de yatırım yapan gayrimenkul yatırımcılarının yüzünü güldürdü. İlçe değer üstüne değer kazandı. 

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Başakşehir kent yatırımları Haberi

Başakşehir kent yatırımları

Başakşehir’de gerçekleştirilen projeleri Milliyet Gazetesi yazarlarından Eren Aka Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ile konuştu. İşte o röportaj..

Başakşehir, Türkiye’nin ilk ve en büyük projelerinin yürütüldüğü, ‘Yeni İstanbul’ denince ilk akla gelen ilçelerinden birisi. İstanbul’un marka ilçeleri arasında yerini alan Başakşehir, hali hazırda yürütülen projelere bakıldığında en çok yatırım yapılan ilçelerden biri. İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Başakşehir, TOKİ, Kiptaş, Emlak Konut GYO ve birçok inşaat firmalarının yatırım için ilk tercihleri arasında yer alıyor. Kendi ismini taşıyan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’ne ev sahipliği yapan ilçe, Başakşehir Fatih Terim ve İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ile spor alanında da marka konumunda. İstanbul’un yeni ilçelerinden Başakşehir’in en genç Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun hedefleri arasında Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi, Olimpiyat Stadyumu etrafında 4...