18 / 04 / 2024

başakşehir meydan dükkan fiyatları

başakşehir meydan dükkan fiyatları

Başakşehir Kent Merkezi'nde yer alan, Taksim Meydanının iki katı büyüklüğünde planlanan "Meydan Dükkanları" projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile İnşa ediliyor. Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

Kent Meydanı Dükkanları nerede?

Makro Akyapı Ortak Girişimi ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Kent Meydanı Dükkanları nerede?

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sevindiren gelişme!

Referans Başakşehir Vadi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede yer alan konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde gelinen son aşama hakkında sosyal medya üzerinden bilgi verdi. 

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 150 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde yüzde 75 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

TOKİ, Başakşehir Kayabaşı 2. Etap için düğmeye bastı!

İstanbul ili İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 2. Etap 794 Adet Konut ve 16 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 28 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 652 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 1. Etap 652 Adet Konut ve 6 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

TOKİ Başakşehir Hoşdere 353 konut ihalesi bugün!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Hoşdere Mahallesi 353 Adet Konut ve 8 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

3. İstanbul Başakşehir Hasbahçe Evleri satışta! 841 bin TL'ye!

İstanbul Başakşehir’de inşa edilen3. İstanbul Başakşehir projesinin son etabı Hasbahçe Evleri bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 541 konuttan meydan gelen Hasbahçe Evleri’nin yüzde 51’i ön talep döneminde satıldı. Fiyatlar 841 bin TL’den başlıyor...

başakşehir meydan dükkan fiyatları Haberi

başakşehir meydan dükkan fiyatları

Dün lansmanı gerçekleşen, Başakşehir Kent Merkezi'nde yer alan, Taksim Meydanının iki katı büyüklüğünde planlanan "Meydan Dükkanları" projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile İstanbul Başakşehir'de inşa edilmeye başlanıyor.


Emlak konut tarafından açık arttırma ile satılacak dükkanların KDV dahil bedeli 240 bin liradan başlıyor. Açık arttırmaya katılmak için 13 Şubat'a kadar başvuru yapılıyor. Açık arttırma ile dükkan satışları 15 Mart'ta gerçekleşecek.


 


Meydan Dükkanları’nda ünitelerin büyüklüğü 40 metrekare ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor. Meydan Dükkanları Akıllı modüler yapıda inşa ediliyor. 17 Ocak 2017'de teslim edilmesi ön görülen Caddede dükkanları, cadde mağazaları, teras dükkanlar ve teras mağazalardan oluşan Başakşehir Meydan Dükkanları...