25 / 04 / 2024

Başakşehir spor kompleksi

Başakşehir spor kompleksi

2006 yılında KİPTAŞ, Türkiye'nin en lüks stadyumunu Başakşehir'de inşa edecekmiş. 120 bin metrekarelik bir alana 22 bin 500 seyirci kapasiteli olarak inşa edilecek stadyum, 50 milyon dolara mal olacakmış.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi!

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi 364 bin metrekare alan üzerinde 10 blok olarak yükseliyor. Projede, konut, ofis, otel, spor tesisi, kongre merkezi gibi alanlara yer veriliyor...

Başakşehir Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldı!

Şelale Park Sosyal Tesisleri, Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete sunuldu. Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği tesis, 1000 metrekarelik bir alanda kuruldu.

Başakşehir Spor Kulübü'ne altyapı tesisi inşa edilecek!

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ: "13 ayda bitmesi öngörülen altyapı tesisleri ve akademi için yaklaşık 10 milyon avroluk bütçe olacağını tahmin ediyorum" dedi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nde müteahhit firma değişti!

Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi olması beklenen Başakşehir Şehir Hastanesi ihalesini alan Emsaş İnşaat haklarını sürpriz bir kararla Rönansans Holding'e devretti. Projenin ruhsatlarının alındığı açıklandı.

Başakşehir Belediyesi Şahintepe Spor Parkı'nın temelini attı!

Başakşehir Belediyesi’nin’ Her mahalleye bir spor parkı’ Projesi kapsamında hayata geçirdiği tesislerin 3’üncüsü olan Şahintepe Spor Parkı için, ilk harç döküldü. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ,"Başakşehir’i Spor Kenti yapacağız" dedi.

Başakşehir Şahintepe Spor Parkı'nın temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir Belediyesi’nin’ Her mahalleye bir spor parkı’ Projesi kapsamında hayata geçirdiği tesislerin 3’üncüsü olan Şahintepe Spor Parkı için, ilk harç döküldü. İşte törenden notlar...

Başakşehir'deki Şahintepe Spor Parkı temel atma töreni yarın!

Güvercintepe ve Başakşehir’in ardından, Başakşehir Belediyesi şimdi de Şahintepe Mahallesi’nde tüm vatandaşların ücretsiz faydalanabileceği sosyal tesisler inşa ediyor ve tesislerin temelini atıyor.

Başakşehir Spor Parkı açıldı!

25.000 metrekarelik bir alanda kurulan Başakşehir Spor Parkı’nın resmi açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı eski Genel Müdürü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Baykan da katıldı...

Başakşehir Spor Parkı açıldı!

Başakşehir Belediyesi’nin her mahalleye bir spor parkı projesi kapsamında hayata geçirdiği tesislerin ikincisi, Başakşehir Spor Parkı açıldı.

Başakşehir spor kompleksi Haberi

Başakşehir spor kompleksi



Türkiye'nin en lüks stadyumu Başakşehir'e


KİPTAŞ, 50 milyon dolara İstanbul Başakşehir'de 22 bin 500 seyirci kapasiteli stadyum yaptırıyor. 2008'de tamamlanacak stadyumda 144 yataklı konaklama alanı da olacak


     KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım 50 milyon dolar harcayarak Türkiye'nin en lüks stadyumunu İstanbul'da inşa edeceklerini söyledi. Başakşehir'e inşa edilecek stadyum, 22 bin 500 seyirci kapasiteli olacak. 10 farklı spor dalı tarafından kullanılacak stadyumun yapımına 2006 Ekim ayında başlanması ve 2008 Ocak ayında bitirilmesi planlanıyor. Projenin, Olimpiyat Stadı'na yakınlığı da dikkat çekiyor.

     İstanbul'un en lüks stadyumunu yapma konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Yıldırım, ''Başakşehir 4'üncü etap, 1'inci kısımdaki spor kompleksinin yanına...