19 / 04 / 2024

başakşehir vadişehir iletişim

başakşehir vadişehir iletişim

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadişehir ödeme seçenekleri!

Başakşehir Vadişehir ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Daire fiyatları 496 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.

Vadişehir Başakşehir fiyat!

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 50 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen projede 650 adet konut ile birlikte 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları!

Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında 48 aya kadar vadelendiriliyor.

Başakşehir Vadişehir'de faizsiz 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

IRMAK Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen konut projesi Vadişehir'de yeni kampanya başladı.

Vadişehir Başakşehir’de teslimler 2017'de!

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçirilen Vadişehir Başakşehir projesi 550 milyon TL 'lik yatırım bedeliyle Başakşehir 'de inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir'de 24 ay 0 faizle! Metrekaresi 2 bin 850 TL'ye!

Daire fiyatlarının metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Vadişehir projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Başakşehir Vadişehir'de teslimler 2017'de!

IRMAK Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir projesi satışa çıktı. Proje, 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşacak.

Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyor. Peki Vadişehir Başakşehir nerede?

Başakşehir Vadişehir adres bilgileri!

Başakşehir Vadişehir adres bilgilerine göre proje yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir satılık daire!

Başakşehir Vadişehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları, şehir hastanesi,metroya yakın mesafede yer alıyor..

Başakşehir Vadişehir satışta!

Başakşehir Vadişehir satışları dün başladı. Toplam 650 adet daireden oluşan projenin yüzde 60'ını 3+1 daireler oluşturuyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alan proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir fiyat listesi!

Başakşehir Vadişehir fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Referans Başakşehir Vadi iletişim!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede 3+1, 4+1, 5+1, 8+1 dubleks konutlara yer veriliyor...

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim!

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ofis ve dükkanlar olacak...

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Başakşehir Kayacity Konutları iletişim!

Başakşehir Kayacity Konutları iletişim için satış ofisiyle 0212 486 31 93 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. Arsa alanı 15 bin 650 metrekareden oluşan projede satışlar devam ediyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim!

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede olan proje 18 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Vadişehir Evleri Başakşehir satış ofisi!

Vadişehir Evleri Başakşehir satış ofisi iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 50 bin metrekarelik alanda inşa edilen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Adım İstanbul Konutları projesinde 615 adet konut ve 120 ticari birim yer alıyor...

başakşehir vadişehir iletişim Haberi

başakşehir vadişehir iletişim

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 50 bin metrekarelik alanda yükseliyor. 


"Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?" sorusuna İstanbul Başakşehir 1. Kısım yanıtını verebiliriz. Projede satış fiyatları 496 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Başakşehir Vadişehir Evleri'nde fitness center, koşu alanları, Türk hamamı, hobi odası, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, kreş, çocuk oyun alanları ve sauna gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Çolakoğlu Group, Irmak Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile hayata geçirilen Vadişehir Residence'de yüzde 30 peşinatta, kalan bedel için 48 ay vade farksız taksit uygulanıyor. 


Toplam yatırım bedeli 550 milyon TL olarak belirlenen Vadişehir Başakşehir'de 650 adet konut ve 60 adet ticari birim bulunuyor. 


Vadişehir ulaşım: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir / İSTANBUL


Vadişehir Başakşehir iletişim 

Telefon:...