25 / 04 / 2024

Başakşehir vadişehir projesi

Başakşehir vadişehir projesi

Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında 48 aya kadar vadelendiriliyor.

Başakşehir Vadişehir Projesi'nin yüzde 60'ı satıldı!

Vadişehir projesiyle bölgeye marka değeri kazandırdıklarını belirten Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül 10 yıllık üretim projeksiyonlarında yer alan yeni etaplarla birlikte projenin bölgeye damga vuracak konut sayılarına ulaşacağını kaydetti.

Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Vadişehir Evleri Başakşehir!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede 650 adet daire bulunuyor. Vadişehir Evleri Başakşehir projesi 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Vadişehir yatırımcısına yüzde 42 kazandırdı!

Başakşehir'de yer alan Vadişehir'in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, lansmanın ardından 3 aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını söyledi.

Başakşehir Vadişehir projesi yoğun ilgi görüyor!

Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'e yoğun ilgi devam ediyor. Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, lansmanın ardından üç ayda yatırımcıya yüzde 42 kazandırdıklarını söyledi.

Başakşehir Vadişehir'de faizsiz 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

IRMAK Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen konut projesi Vadişehir'de yeni kampanya başladı.

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları!

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Başakşehir Kent Meydanı’na yakın bir bölgede inşa edilen proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık!

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 650 daire ve 60 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir 'de 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadişehir Evleri iletişim!

Başakşehir Vadişehir Evleri iletişim numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Toplam 650 adet konut ve 50 adet cadde mağazasından oluşan proje 17 blok halinde inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir'de avantajlı ön talep süreci için son 9 gün!

Ön talep sürecinin devam ettiği Vadişehir Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Başakşehir Vadişehir iletişim!

Başakşehir Vadişehir iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından oluşan projenin 23 Mart'ta satışa çıkması planlanıyor.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi!

Başakşehir Vadişehir satış ofisi ile 0212 415 41 41 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası taşıyan projenin 23 Mart'ta satışa çıkması öngörülüyor.

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Mostar Mahal Başakşehir yüzde 50 peşin kalanı 8 ay vade fırsatıyla!

Mostar Mahal Başakşehir projesi Başakşehir Vadi Konakları'nın hemen yanında yükseliyor. İntes Group imzasıyla hayata geçirilen projede yüzde 50 peşin, kalanı 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Mostar Mahal Başakşehir ile ilgili detaylar...

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat!

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir'e 1 milyar TL'lik değer!

Emlak Konut GYO'nun Meydan Başakşehir projesi hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Başakşehir vadişehir projesi Haberi

Başakşehir vadişehir projesi

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Konum bilgisine göre proje Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na, Şehir Hastanesi'ne yakın mesafede bulunuyor.


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.


Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında yüzde 20 peşin ödemelerde 48 ay 0 vade farkıyla satışa sunuluyor.


Daire teslimlerinin 2017'nin ilk çeyreğinde yapılacağı Başakşehir Vadişehir projesi toplam 650 adet daireden meydana geliyor.


Telefon: 4448066 

Web: http://www.vadisehir.com.tr

Tülay...