27 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir satılık

Başakşehir Vadişehir satılık

Vadişehir projesinde Borpanel mobilya ve ahşap ürünleri kullanılıyor. 650 konutluk Vadişehir Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.

Vadişehir projesinde 2. etap satışa çıktı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60’ı ise satıldı.

Başakşehir Vadişehir'in yüzde 60'ı satıldı!

Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı satıldı.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları!

Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında 48 aya kadar vadelendiriliyor.

Başakşehir Vadişehir'de satışlar sürüyor!

550 milyon liralık yatırım değerine sahip Vadişehir, 650 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Başakşehir Vadişehir'de satışlar sürüyor.

Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Vadişehir yatırımcısına yüzde 42 kazandırdı!

Başakşehir'de yer alan Vadişehir'in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, lansmanın ardından 3 aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını söyledi.

Başakşehir Vadişehir'de fiyatlar yüzde 42 arttı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'de fiyatlar 3 ayda yüzde 42 arttı.

Başakşehir Vadişehir'de faizsiz 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

IRMAK Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen konut projesi Vadişehir'de yeni kampanya başladı.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendiriliyor. Proje toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip.

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi!

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi olarak 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Toplam 650 daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor.

Vadişehir 24 ay faizsiz ödeme imkanıyla satışta!

İstanbul'un son yıllarda değerlenen bölgesi Başakşehîr'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapının konsorsiyumuyla hayata geçirilen Vadişehir projesi 24 ay faizsiz ödeme şartlarıyla satışa çıktı.

Başakşehir Vadişehir'de teslimler 2017'de!

IRMAK Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir projesi satışa çıktı. Proje, 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşacak.

Sinpaş Yapı Finans Şehir satılık daire!

Sinpaş Yapı Finans Şehir satılık daire fiyatları erken satışa özel olarak 440 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor...

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Grand Rezidans Başakşehir satış fiyatları!

Grand Rezidans Başakşehir satış fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan Grand Rezidans projesi 3. İstanbul Projesi'nin ilk etabı olarak yükseliyor...

Üçüncü İstanbul Başakşehir satış fiyatları 2017!

Üçüncü İstanbul Başakşehir satış fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. Üçüncü İstanbul Evleri'nde sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılabiliyor...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir satılık!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de dükkan ve ofisler yer alıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep süreci devam ediyor...

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış fiyatları 2017!

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. 3.İstanbul Başakşehir'de yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Nidapark Kayaşehir satılık daire!

Toplam 843 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Nidapark Kayaşehir satılık daire fiyatları 534 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Asaf 3.İstanbul Başakşehir satış fiyatları!

Asaf 3.İstanbul Başakşehir satış fiyatları 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 3.İstanbul Evleri'nde teslimler Haziran 2019'da yapılıyor...

Strada Bahçeşehir satılık ev fiyatları!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Strada Bahçeşehir satılık ev fiyatları 297 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Nidapark Kayaşehir satılık ev fiyatları!

Nidapark Kayeşehir satılık ev fiyatları 518 bin liradan başlıyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Konya Temaşehir satılık ev fiyatları!

Torkam İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Konya Temaşehir satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir satış fiyatları 2017!

Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut kampanyasına katılan Avrupa Konutları Başakşehir projesi 941 adet konut ve 27 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Başakşehir satış fiyatları 2017...

Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Strada Bahçeşehir'de daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Başakşehir Vadişehir satılık Haberi

Başakşehir Vadişehir satılık

Borpanel, kurulduğu 1984 yılından bu yana 30’a yakın ülkeye kapı, mutfak, banyo ve özel tasarım ahşap ürünleri ihraç ediyor. Irmak Group-Çolakoğlu Yapı ortaklığında hayata geçirilen Vadişehir projesinde 650 konut bulunuyor.

İstanbul Başakşehir’deki Vadişehir Projesi’nde Borpanel, konutlar için mutfak, kapı, vestiyer, banyo ve süpürgelik gibi mobilya ve ahşap ürünler için hizmet sağlıyor. 

Vadişehir Projesi’ne uygun ürünlerin üretimi için Borpanel’in uzman ekibinden 40 kişi görev yapıyor. 2018 yılının Temmuz ayında teslim edilecek projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Borpanel Satış ve Pazarlama Direktörü Alpay Özcan, “Borpanel, 2001 yılında Türkiye’nin en büyük sanayi gruplarından Borsan Grup bünyesinde kuruldu ve kapı, mutfak, banyo, vestiyer, süpürgelik ve benzeri mobilya ürünlerinin üretimini gerçekleştiriyoruz. Şirket yönetimi ve üretimlerimiz Samsun’da. Köklü geçmişimiz ve uzman ekibimizle her yıl yaklaşık yüzde 30...