19 / 04 / 2024

başakşehir Vadişehir ulaşım

başakşehir Vadişehir ulaşım

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Başakşehir Vadişehir ödeme koşulları!

Başakşehir Vadişehir ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Konutların yanı sıra ticari birimlerin de yer aldığı proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları!

Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında 48 aya kadar vadelendiriliyor.

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vadişehir'de faizsiz 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

IRMAK Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen konut projesi Vadişehir'de yeni kampanya başladı.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendiriliyor. Proje toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip.

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi!

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi olarak 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Toplam 650 daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir'de teslimler 2017'de!

IRMAK Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir projesi satışa çıktı. Proje, 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşacak.

Başakşehir Vadişehir adres bilgileri!

Başakşehir Vadişehir adres bilgilerine göre proje yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor.

Vadişehir Başakşehir ev fiyatları!

Satış süreci devam eden Vadişehir Başakşehir ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık!

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 650 daire ve 60 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Vadişehir Evleri fiyatları!

Vadişehir Evleri fiyatları metrekare bazında değişiklik gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. kısımda inşa edilen proje 380 bin metrekarelik şehir parkına yakın konumda bulunuyor.

Başakşehir Vadişehir'de 60 ticari ünite bulunacak!

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın İstanbul Başakşehir'de inşa ettiği Vadişehir projesi satışa sunuldu.

Başakşehir Vadişehir satışta!

Başakşehir Vadişehir satışları dün başladı. Toplam 650 adet daireden oluşan projenin yüzde 60'ını 3+1 daireler oluşturuyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alan proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sevindiren gelişme!

Referans Başakşehir Vadi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede yer alan konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan tarihinde yapılacak.

Referans Başakşehir Vadi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İİstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Referans Başakşehir Vadi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Başakşehir Vadi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Başakşehir nazım ve uygulama imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, 1251 ada, 11 ve 12 parsel ile tescil harici alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Başakşehir Adım İstanbul 2017 fiyat listesi!

Başakşehir Adım İstanbul 2017 fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve 60 ay sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Onurkent Başakşehir nazım imar planı askıda!

Başakşehir İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi ( Onurkent ) Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

başakşehir Vadişehir ulaşım Haberi

başakşehir Vadişehir ulaşım

Başakşehir Vadişehir Projesi 50 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı imzasıyla yükseliyor.


Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri telefon numarası 0212 415 41 41.


Başakşehir Vadişehir ödeme bilgileri kapsamında yüzde 30 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 70'lik kısım için 48 ay vade farkı olmadan taksit uygulanıyor. 


Başakşehir Vadişehir'de sosyal donatı alanları olarak sauna, hobi odası, koşu alanları, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, kreş, yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve fitness center gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Başakşehir Vadişehir Projesi'nde dailerin teslim tarihi Nisan 2017 olarak öngörülüyor. 


Başakşehir Vadişehir'de satılık daire fiyatları 496 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor.


Başakşehir Vadişehir adres bilgileri : Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 -...