26 / 04 / 2024

Başaran Ulusoy kimdir

Başaran Ulusoy kimdir

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda özellikle seyahat acenteleri kanalıyla tatile çıkacak vatandaşların paket tur satın aldıklarında mutlaka seyahat sigortası yaptırmaları gerektiğini bildirdi.

Antalya Kestel'de 9 kata onay!

Alanya’ya gelen TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’a Alanya Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top ‘İçinde inekler otluyor’ dediği antik kent Naula hakkında bir rapor sundu.

Yenikapı limanından 1 milyar dolar gelir elde ederiz!

Seçim yarışının başladığı TÜRSAB'da 18 yıllık başkan Başaran Ulusoy yeniden aday oldu. Başkanlığa son kez talip olduğunu aktaran Ulusoy, "Tamamlamam gereken işler var" dedi.

Başaran Ulusoy: İç turizm ramazandan sonra canlanacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türk turistlerin yurtdışı yaz sezonu tatil tercihini ağırlıklı olarak vizesiz ülkelerin oluşturduğunu belirtti.

TÜRSAB'ın hedefi 42 milyon turisti aşmak!

Türkiye Seyahat Acentalar Birliği (TÜRSAB) Başkan Ulusoy, çevre ülkelerde yaşanan olumsuzluklara, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen Türkiye'nin bu yıl 42 milyon turist sayısını aşmasını ve 35-36 milyar dolar döviz girdisi sağlanmasını bekledik

Turizmde 2015 hedefi 36 milyar dolar!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen Türkiye'nin bu yıl 42 milyon turist sayısını aşmasını ve 35-36 milyar dolar döviz girdisi sağlanmasını beklediklerini söyledi.

Göcek'teki koylara sahip çıkalım!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, doğaya sahip çıkılmasını istedi. Ulusoy, koyların korunması için yapılacak kampanyalara otobüs tahsis edecek.

TÜRSAB: Turizmde moralimizi bozmayalım!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: " Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir bir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor. Ülke olarak kriz doktoru olduk. Moralimizi bozmayacağız" dedi

Başaran Ulusoy: Antalya'ya artık otel yapmayın!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Artık Antalya’ya otel yapmayın, sahilleri bırakın, İstanbul’a yapın” dedi.Ulusoy, “Ruslar iki şekilde tatile çıkar. Ya dertten ya zevkten. Dertten de zevkten de gelinecek ülke Türkiye” d

Pamukkale en çok turist çeken ören yeri oldu!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Pamukkale'nun en çok turist çeken ören yeri olduğunu belirtti..

Pamukkale ören yerleri içerisinde birinci oldu!

Başaran Ulusoy "TÜRSAB Müze Girişimleri, uluslararası tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları, tecrübeli personeli ile Pamukkale ören yerinin, ören yerleri arasında ilk sırada yer almasını sağlamıştır" dedi.

Başaran Ulusoy: Türkiye artık vize konulacak bir ülke değil!

AB ülkelerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamasını sürdürmesini eleştiren TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Türkiye artık vize konulacak bir ülke değil, kimsenin vize koymaya hakkı yok" dedi

Başaran Ulusoy: Yılbaşı otel rezervasyonları arttı!

Yılbaşı otel rezervasyonlarında artışın başladığını söyleyen TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Şu ana kadar toplam kapasitenin yüzde 50'yi aşkın kısmı satıldı. Yılbaşına yaklaştıkça talebin daha da artmasını bekliyoruz" dedi

Başaran Ulusoy: Turizm sektörü beklentileri yükseltti!

TÜRSAB Başkanı Ulusoy, turist sayısında gelecek yıllarda da artış yaşanmasını beklediklerini belirterek, "Bu açıdan bakıldığında turizm gelirlerindeki %6,4'lük büyüme beklentisi turizm sektörünün önünde durmaktadır" dedi.

Turizm'de beklenti arttı!

Turizm'de beklenti arttı. TÜRSAB Başkanı Ulusoy, turist sayısında gelecek yıllarda da artış yaşanmasını beklediklerini belirterek, "Turizm gelirlerindeki yüzde 64'lük büyüme beklentisi sektörün önünde durmaktadır" dedi.

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Başaran Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Bannu Akgiray ve Ünal Kaan Başaran ortaklığında kuruldu.

Active Başaran Business Hotel - SPA 77.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde yer alan Active Başaran Business Hotel'i 77 milyon 11 bin 40 TL'ye icradan satıyor...

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin nihai raporu ortaya çıktı!

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Dursun Baştürk kimdir? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığı görevine getirilen Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk hangi işlerde görev aldı?

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Afşar tarafından kuruldu.

Dursun Baştürk kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk daha önde nerelerde çalıştı, hangi görevleri yürüttü;

Başaran Ulusoy kimdir Haberi

Başaran Ulusoy kimdir

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Kurban Bayramı'nda özellikle seyahat acenteleri kanalıyla tatile çıkacak vatandaşların paket tur satın aldıklarında mutlaka seyahat sigortası yaptırmaları gerektiğini bildirdi. 

Ulusoy, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda tatile çıkacak vatandaşlara, rahat ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diledi. 

Kurban Bayramı rezervasyonlarında şu ana kadar ilginin yüzde 70 civarında olduğunu belirten Ulusoy, şöyle devam etti: 

"Özellikle seyahat acenteleri kanalıyla tatile çıkacak vatandaşlarımızın paket tur satın aldıklarında mutlaka seyahat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Bunun yasal bir zorunluluk olduğunu özellikle hatırlatmak istiyorum, Ayrıca tatil konusunda yapılacak bütün görüşmelerde acentelerin belge numarasını ve acente unvanını mutlaka sormaları ve verilen numara ile acente unvanının doğruluğunun Kültür ve Turizm Bakanlığı ya da TÜRSAB'ın internet sitesinden sorgulanmasını öneriyorum. Turlarda ve transferlerde can güvenliğini tehlikeye atıcı şekilde...