18 / 04 / 2024

Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Yıldırım, "Doğu'da şu ana kadar yıkılan 26 bin konutun tamamını yaptık, hak sahiplerine teslim ettik" dedi...

İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek!

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Arnavutköy İlçe Kongresi'nde konuştu. Yıldırım 'İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek' dedi..

Başbakan Yıldırım: Projelerimizi deprem yönetmeliğine uygun yaptık!

Başbakan Binali Yıldırım, Kavaklı sahilinde düzenlenen 17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Etkinliğine katıldı.

5G Mükemmeliyet Merkezi açıldı!

Türkiye'ye bilişimde çağ atlatacak 5G Mükemmeliyet Merkezi'nin açılışı yapıldı. Çalışmaların başlatıldığını söyleyen, Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye 5G’de sadece uygulayıcı değil, üretici olacak” diye konuştu.

Türkiye ekonomisi baharda şaha kalkacak!

Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye her alanda şaha kalkmaya devam edecek. Bahar aylarından itibaren ekonomide de demokraside de ayak bağlarından kurtulacağız" diye konuştu.

Yapılandırma 64 milyara ulaşıldı!

Milyonlarca vatandaşın borçlarının yeniden yapılandırılmasına imkan sağlayan düzenleme için başvuru süresi dün doldu. Devletin bu düzenleme ile kasasına 70-75 milyar lira civarında bir tutarın girmesi bekleniyor.

Başbakan Yıldırım bankacıları uyardı!

Başbakan Yıldırım, "Bankacıları buradan uyarıyorum. Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefeciliği bırakın, gerçek ekonomiye dönün." dedi.

184 ova SİT alanı ilan edilecek!

Başbakan Yıldırım, "184 ovamız SİT ilan edilecek. Arazi toplulaştırması bir bakanlıkta, sulama başka bakanlıkta. Dolayısıyla burada istediğimiz gibi ilerleyemiyoruz. Araziler bölünüyor, bölünüyor. 10 parçaya, 20 parçaya bölündü kimseye faydası yok. " dedi.

Doğu Anadolu'ya yatırım yapacak iş adamlarına teşvik verilecek!

Başbakan Yıldırım'ın TİM üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, Doğu Anadolu Bölgesi'ne yatırım yapacak iş adamlarına teşvik verileceğini açıklaması Iğdır'daki STK ve yatırımcılarca sevinçle karşılandı.

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım projelerini tamamladık!

Başbakan Binali Yıldırım, "Doğu ve Güneydoğu'ya yönelik yatırım, teşvik ve destek projelerini nihayet tamamladık." açıklamasında bulundu

Kütahya'ya 13 yılda 7 milyar 600 milyon lira yatırım yapıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya'ya 13 yılda 7 milyar 600 milyon lira yatırım yapıldığını, kentin daha fazlasına layık olduğunu belirtti.

Binali Yıldırım'dan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi. Yıldırım, ''Bekadan bahseden bu bildiriyi çok da dikkate almamak gerekir" diye konuştu.

Binali Yıldırım: İstanbul Havalimanı hayırlı, uğurlu olsun!

Resmen hizmete açılan İstanbul Havalimanı açılış töreninde konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Binali Yıldırım: Cumhuriyet'in şanına yakışan yeni havalimanı hayırlı olsun!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

İzmir'e 'Binali Yıldırım Millet Bahçesi' müjdesi!

İzmir Kemalpaşa'da açılması planlanan millet bahçesine son başbakan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın adı verilecek.

Binali Yıldırım dönemindeki mega projeler!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde "Başbakanlık" yürürlükten kaldırıldı. Son başbakan Binali Yıldırım döneminde, dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de gerçekleştirildi.

Binali Yıldırım: Faizleri aşağıya indireceğiz!

Anadolu Ajansı Editör Masası Özel'e konuk olan Başbakan Binali Yıldırım, "Faizleri aşağıya indirmek, enflasyonu aşağıya çekmek ana önceliklerin başında geliyor." dedi..

Başbakan Yıldırım bir vatandaşın imar barışı kaydını yaptı!

İzmir'de bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Menderes Belediyesi'nde bir vatandaşın imar barışı kaydını gerçekleştirdi...

Başbakan Yıldırım'dan Mamak kentsel dönüşümüne destek sözü!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Mamak'taki kentsel dönüşümün kısa sürede tamamlanması için gerekli destekleri vereceklerini söyledi...

Başbakan Yıldırım imar barışının detaylarını açıkladı!

Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk, 24 TV, CNN Türk, A Haber ortak yayınında soruları yanıtladı. 

Başbakan Yıldırım: İnşaat ruhsat formunda tek bir imza olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Hayata geçirilen düzenlemelerin, inşaat sektörünü de ciddi ölçüde rahatlatacağını belirterek, "İnşaat izni alınması için 18 ayrı işlem yapılıyor. Bunun sayısı 6'ya indiriyoruz'' dedi.

Binali Yıldırım'dan şeker fabrikaları açıklaması!

Şeker fabrikalarıyla ilgili açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, "14 şeker fabrikası özelleştirme için ilana çıktı. Zannediyorum nisan ayında teklifler alınacak. Ondan sonra duruma göre karar verilecek." dedi.

Binali Yıldırım: Şehirleri yeni baştan imar ettik!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, son 16 yıllık dönemde şehirleri adeta yeni baştan imar ettiklerini söyledi.

Binali Yıldırım'dan faiz çağrısı!

Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen DEİK Yönetim Kurulu Toplantısı'nda faiz ve enflasyona yönelik seferberlik çağrısında bulundu. 

Başbakan Binali Yıldırım Haberi

Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, İstasyon Meydanı'nda, Filistin halkına destek amacıyla ve "İnsanlık adına Diyarbakır meydanda" sloganıyla düzenlenen "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitinginde, Türkiye'nin her zeminde Kudüs'ü de mazlum kardeşlerini de savunmaya devam edeceğini bildirdi.

"Yıkılan 26 bin konutun tamamını yaptık"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başbakan Yıldırım, Diyarbakır'ın çukur eylemleri nedeniyle zor günler yaşadığını hatırlatarak şunları söyledi; "Diyarbakır'ın birçok yerinde maalesef binalar yıkıldı, hayatlar söndürüldü. Bugün meydanlara çıkanlara, sizden oy isteyenlere deyin ki 6-8 Ekim olaylarını unutmadık. Masum 53 kardeşimizi katledenleri unutmadık, unutmayacağız" 

Bölgede 70 bin konutun ve iş yerinin hasar gördüğünü ifade eden Başbakan Yıldırım, "Silvan, İdil, Silopi, Cizre, Şırnak, Nusaybin, Kızıltepe ve daha birçok yer. Şu ana kadar yıkılan 26 bin konutun tamamını yaptık, hak sahiplerine teslim ettik. Hayırlı uğurlu...