18 / 04 / 2024

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı deprem açıklaması

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı deprem açıklaması

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 11.12'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem oluştu...

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Jens Spahn'ın 4.1 milyon Euro'luk villası Başbakanlık hayallerini suya düşürdü!

Bu yıl Merkel'den sonra boşa çıkacak Başbakanlık koltuğuna gözünü diken Alman Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın bir dönemler yönetim kurulu üyesi olduğu bankanın kredisiyle 4.1 milyon euroluk villa satın aldığı belirlendi. 

Çankaya’daki Başbakanlık konutu 6 yıl önce 8 milyon TL'ye yenilendi, yine yenileniyor!

Başbakanlık lağvedilince Çankaya’daki Başbakanlık konutu boş kaldı. TBMM Başkanı eski Başbakanlık konutuna taşındı. Meclis Başkanlık Konutu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın oldu. 2014'te sıfırdan yaptırılan konut şimdi yeniden onarılıyor.

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığı'na tahsis edildi

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi. Binanın bulunduğu bölgenin, "Adalet Kampüsü" olarak düzenlenmesi hedefleniyor...

Kınalı-Çanakkale Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dâhil) Kesimi Projesi için Başbakanlık Genelgesi yayımlandı..

Menemen-Çandarlı Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi ile ilgili alınması gereken önlemlere ilişkin 2017/10 Sayılı Başbakanlık Genelgesi, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakanlık tarafından kiralanan gayrimenkuller TBMM'de!

Başbakanlık ve Başbakan yardımcılıkları tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar TBMM'de konu oldu..

AFAD Başkanı: Az hasarlı evlerine girmesinler!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden, Çanakkale'de meydana gelen depremlere ilişkin, "Vatandaşlarımız kesinlikle bizden bilgi almadıkları sürece hasarlı, az hasarlı evlerine asla girmesinler." dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için Başbakanlık Genelgesi yayınlandı!

Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü dahil) Otoyolu Projesi'nin belirlenen süre içinde tamamlanabilmesi için alınacak tedbirlere ilişkin Başbakanlık Genelgesi, Resmi Gazete'de yayınladı

Kanal İstanbul kanun tasarısı Başbakanlık'ta!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Kanal İstanbul ile ilgili düzenlemeyi önümüzdeki günlerde yapacağız. Ulaştırma Bakanlığımız kanun tasarısını Başbakanlık'a sevk etti" şeklinde konuştu.

Başbakanlık Köşkü'ne tünel bağlantılı hastanenin imar planı askıda!

Çankaya'daki Başbakanlık Köşkü'ne tünelle bağlı olarak planlanan hastane projesi için hazırlanan imar planı değişikliği bakanlık tarafından onaylanarak, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 28 Ekim'de askıdan inecek...

Kütahya'da 4.3 büyüklüğünde deprem!

Kütahya'nın Simav ilçesinde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının tespitine göre, saat 09.25'te merkez üssü Simav olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı deprem açıklaması Haberi

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı deprem açıklaması

Akdeniz Doğu Baseni'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 11.12'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem oluştu.


Deprem, yerin 82,80 kilometre derinliğinde...