25 / 04 / 2024

Basın Ekspres otel projeleri

Basın Ekspres otel projeleri

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Jale Özgentürk, Elite Otel Yönetim kurulu üyesi Emel Elik Bezaroğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte, Jale Özgentürk'ün röportajı.. 

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Basın Ekspres Yolu kongre vadisi oldu!

TEM’den ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden havalimanına gidiş güzergahı olan Basın Ekspres Yolu, ünlü otel zincirlerinin uğrak yeri oldu. Bölgede son 3 yılda yapılan otel sayısı 20’ye yaklaştı.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Yolu'nda metrekare fiyatı 5 bin 500 liraya çıktı!

Bir zamanlar sanayi ve medyanın merkez üssü olan Basın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Bölgede metrekare fiyatı bugün 5 bin 500 liraya çıkmış durumda.

Basın Ekspres Nurol Park kampanyası!

Basın Ekspres Nurol Park kampanyası kapsamında peşinatsız, vade farksız daire sahibi olunabiliyor. 9 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Peki Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi!

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi. 55 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Nurol Park Basın Ekspres satılık!

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Basın Ekspres Nurol Park satış ofisi!

Basın Ekspres Nurol Park satış ofisi ile 444 6496 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projedede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

Basın Ekspres otel projeleri Haberi

Basın Ekspres otel projeleri

Elite Otel tarihi çok eskiye gitmeyen yeni yerel bir otel zinciri. 2003’te Taksim Talimhane’de açılan Elite World Prestige ile başlayan zincirin bugün biri Van’da 6 oteli var. Zincirin yeni halkası 120 milyon dolar yatırımla kısa süre önce İstanbul Güneşli’de açıldı. Yönetim kurulu üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “Turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle riski dağıtmak için artık yurtdışına yatırım yapacağız” diyor. İlk adım St. Petersburg olacak

Turizmde Ruslar ve Körfez bölgesinin katkısı ile biraz hareketlenme olsa da durum parlak değil. Özellikle kongre turizminde 2018-2019 için takvimler bomboş. Avrupa ve ABD’li turist açısından gelecek yıl da kayıp görünüyor. Turizmcilerden çok sık Türkiye yerine yurtdışına yatırım yapacaklarını duyar oldum. Bunun son örneği de Elite Otelcilik oldu. Turizm son yıllarda Türkiye’nin lokomotif sektörü oldu. Bu anlamda...