16 / 04 / 2024

Başiskele Emniyet Binası ne zaman hizemete girecek

Başiskele Emniyet Binası ne zaman hizemete girecek

Başiskele Belediye Başkanı İsmail Ayaz, belediye tarafından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen polis merkezinde incelemelerde bulundu. Bahçecik Polis Merkez amirliğinde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Elazığ'da bombalanan emniyet binası millet bahçesi oluyor!

Elazığ'da 3 sene önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu zarar gören emniyet binasının bulunduğu alanın "millet bahçesi"ne dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Kayseri'nin her ilçesine emniyet binası inşa edilebilir!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Melikgazi Gesi Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Gesi Fatih Mahallesi'nde yapımına başlanan Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı. Başkan Memduh Büyükkılıç, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Melikgazi Gesi Emniyet Binası'nda sona gelindi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Gesi Emniyet Binası'nda sona gelindiğini söyledi.

Gesi'ye emniyet binası inşa ediliyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyemizce Gesi Fatih Mahallesinde 11 Ağustos 2017 günü temeli atılan emniyet binası inşaatının hızla yükseldiğini söyledi.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Başiskele'de muhtarlık binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Danışma İrtibat Bürosu ve Muhtarlık Hizmet Binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Başiskele'deki 5 işyerinin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Başiskele'de muhtarlık hizmet binası ve 5 adet 40 metrekarelik iş yerlerinin inşaat çalışmaları bitti . Bölgede çevre düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Başiskele Emniyet Binası ne zaman hizemete girecek Haberi

Başiskele Emniyet Binası ne zaman hizemete girecek

Başiskele Belediye Başkanı İsmail Ayaz yapımı devam eden Bahçecik Polis Merkezi Amirliği binasında incelemelerde bulundu. Başiskele Belediyesi’niN tahsis ettiği Seymen mahallesi Hürriyet caddesi üzerinde 1000 metrekare kapalı alanı bulunan Bahçecik Polis Merkez amirliğinde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. İki buçuk kattan oluşan Bahçecik Polis Merkezi’nden sorumluluk bölgesinde bulunan 14 mahalle, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetleri, asayiş ve büro hizmetlerini alacak. Modern ve teknolojik donatıyla inşa edilen Polis Merkezi İlçe Emniyet Müdürlüğünü de büyük ölçüde rahatlatması...