24 / 04 / 2024

Başiskele spor merkezi

Başiskele spor merkezi

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Başiskele'de kadınlara özel spor salonu açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından Sepetlipınar Mahallesi'nde yapılan kadınlara yönelik spor merkezi, yılbaşı öncesinde hizmete açıldı...

Başiskele Belediyesi'nden 25 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediyesi'ne ait olan spor tesis alanı vasıflı gayrimenkul 25 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı!

İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı.

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Gaziantep Şahinbey Spor Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi'nin inşaatında sona gelindi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tesisin yapımı hakkında bilgi aldı.

Şahinbey Gençlik ve Spor Merkezi'nde sona gelindi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

İzmir Gültepe Toros Spor Merkezi açıldı!

Vatandaşın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, mahallelerde açtığı spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gültepe Semti’ne bağlı Mehmet Akif Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan ‘Toros Spor Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mersin Tarsus'a iki yeni spor merkezi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a hizmet için çalıştıklarını, maddi sıkıntısı olmayan örnek belediyelerden biri olduklarını söyledi.Can, ''Yeşil Mahalle ve Fatih Mahallesindeki iki yere yaşam boyu spor merkezi yapacağız''dedi.

Kocaeli Başiskele'de okullara yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime olan hizmetleri devam ediyor. Okulların spor altyapılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında sosyal donatı alanları inşa ediliyor.

Başiskele spor merkezi Haberi

Başiskele spor merkezi

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ilçe genelinde hizmete açtığı ücretsiz spor merkezleri ile sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor. Spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen herkese açık olan kapalı spor merkezleri planlamalar doğrultusunda yaygınlaşıyor. Kahvehanelerin yerini gençlik ve spor merkezleri alıyor. Açılışa Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Başiskele İlçe teşkilatı üyeleri, Başiskele Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar...