19 / 04 / 2024

Başkale

Başkale

Van’ın Başkale Belediyesi’nin Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi tamamlandı. Ocak ayında ihalesi yapılıp nisan ayında yapımına başlanılacak proje, toplamda 1606 metrekare alana sahip olacak.

Başkale Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı!

Van’ın Başkale Belediyesi tarafından Sebze ve Meyve Halı yıkılarak yerine yapılması planlanan Belediye Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı. Projenin kadın emeğinin daha görünür kılınması hedefleniyor.

Van 4 şiddetinde yine sallandı! SON DAKİKA: AFAD duyurdu! 

AFAD tarafından yapılan bir son dakika açıklamasında Van'ın Başkale ilçesine 77 kilometre mesafede deprem olduğu bildirildi. Van yine sallandı. İşte detaylar...

TOKİ bu ildeki yeni projesi için start verdi! TOKİ'den konut bekleyenler şimdi bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Başkale projesinin ihalesini 12 Ekim tarihinde gerçekleştirecek. İşte proje ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Vanlılara büyük müjde! Başkale'ye 221 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği toplam 250 bin yeni konut için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihale tarihini de açıkladı. TOKİ Van projesinde 221 konut yer alacak.

Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Erzurum Aşkale Kandilli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Aşkale Kandilli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Van'da sel sonrası 6 ev yıkıldı!

Van'ın Başkale ilçesinde sağanak yağışlar sonrası yaşanan sel nedeniyle  6 ev yıkılırken 30 evde hasar meydana geldi.

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Diyarbakır İçkale'de restorasyon çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan  bin 300 yıllık tarihi İçkale’de 2’inci etapta restorasyon çalışmalarına başladı.

Başkale Haberi

Başkale

Van’ın Başkale Belediyesi’nin Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi tamamlandı.

Projesi onaylanan ve ocak ayında ihalesi yapılıp nisan ayında yapımına başlanılacak Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi’nin toplamda bin 606 metrekare alana sahip olacağı belirtildi. 


5 katlı yapının 3 katının eğitim destek evi, bir katının ise kreşe ayrılacağı belirtildi. 


Kreş ve destek evinin girişlerinin tamamen bir birinden bağımsız şekilde tasarlandığı yapının modern görünümü ve çok renkli olması ise görsellik bakımından daha farklı bir hava oluşturacak.


Hürriyet...