26 / 04 / 2024

Başkan Can ümraniye

Başkan Can ümraniye

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm sürecini anlattı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Dolar çok kişinin canını yakacak! ABD Merkez Bankası Başkanı Powell 'acı reçeteyi' açıkladı

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, ülkedeki enflasyonu aşağı çekene kadar agresif hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti. Powell, sürecin biraz acı verebileceğini belirterek doları iyice uçuracak açıklamalar yaptı.

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

Ümraniye, İstanbul'un yüzde 100 depreme dayanıklı ilçesi olacak!

2018 projelerini anlatacan Ümraniye Belediye Başkanı Can, " Birkaç yıl içinde yüzde 100’ü depreme dayanıklı en muhkem ilçelerden biri olacağız" dedi.

Ümraniye'deki 2B arazilerine ruhsat müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2B alanlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Can, “Önümüzdeki Şubat-Mart gibi, 2B alanlarımızda ruhsat verir hale gelmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Hasan Can'dan Murat Kurum'a ziyaret!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum'u ziyaret etti. Başkan Can Murat Kurum’a yaldız işlemeli cam tabak hediye etti.

Modoko yönetiminden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaret!

Modoko yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a konuk oldu. Ümraniye MODOKO Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Tarsus Belediye Başkanı inşaat firmalarıyla toplantı yaptı!

TARSUS Belediye Başkanı Şevket Can, yapı denetim firmaları, mimarlar ve müteahhitlerle bir araya geldi. Başkan Can, herkesin üzerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirmesiyle vatandaşların daha kolay ve hızlı hizmet alacağını söyledi.

DEPDER Başkanı: Afetlere önceden önlem alınmalı

Düzce Depremzedeler Derneği (DEPDER) Başkanı Ayşegül Şenol Can, Düzce depreminin 15. yılıyla ilgili açıklamasında, "afetlere karşı önceden önlem alma" kültürünün önemine ve yaygılaştırılmasına dikkat çekti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'den Finans Merkezi açıklaması!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Finans Merkezi'nin de bulunduğu Barbaros Mahallesi'nin Ümraniye'ye kaydırılması üzerine düzenlediği basın toplantısında sert konuştu. İlgezdi, Ali Ağaoğlu'nun iddialarına da cevap verdi.

Başkan Can ümraniye Haberi

Başkan Can ümraniye

"Her ilçenin kendine has özellikleri var" diyerek sözlerine başlayan Başkan Haşan Can, "Ümraniye'nin son 13 yılda yüzde 60'ını yeniledik. Şu anda Ümraniye'de 305 bin bağımsız bölüm var, 175 bin tanesi bizim zamanımızda yapıldı. 

Yani bir anlamda şehrin yüzde 60'ını yeniledik ve bunların da 75 bininin eskileri yıkılıp, yenileri yapıldı." dedi. Başkan Haşan Can: "Geriye kalan 130 bin bağımsız bölümün yaklaşık 50 bin tanesi 2B alanında, burada 13.200 parsel yani 1.000 hektar arazi var, bu 13.200 parselde de yaklaşık 50 bin bağımsız bölüm bulunuyor. Geriye kalan 80 binin bir kısmı da 99 depremi sonrasında yapı denetim şirketlerinin denetiminde yapılmış binalar" diyerek Ümraniye'nin değişim sürecini ve depreme dayanıklılığını ayrıntılarıyla anlattı. 


Başkan Haşan Can daha sonra, Kazım Karabekir, Elmalıkent, İnkılap, Topağacı, Dumlupınar, Hekimbaşı bölgelerinde...