25 / 04 / 2024

Başkanı Serdar İnan

Başkanı Serdar İnan

İstanbul'la ilgili planları herkesin bilmesi gerektiğini söyleyen Serdar İnan, 'Spekülasyon endişesiyle açıklama yapmamak, spekülasyonu kapalı kapılar arkasına çeker' dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

TEİS Genel Başkanı: Yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal oldu!

TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, ilaç fiyatlandırmasında dikkate alınan avro kurunun piyasadaki gerçek kur seviyesine yükseltilmesini talep etti ve “Avro kuru nedeniyle yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal gibi görünüyor" dedi.

Teknoloji devi Xiaomi’de istifa depremi!  Küresel Başkan Yardımcısı ayrıldığını duyurdu!

Teknolojik cihazlarda ve özellikle cep telefonunda piyasaya sunduğu uygun fiyatlı ürünlerle tanınan teknoloji devi Xiaomi’nin Küresel Başkan Yardımcısı Jain, görevinden ayrıldığını açıkladı. Peki bu istifanın arkasında ne var? Söylentiler çeşitli… İşte ayrıntılar…

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo intibak yasasını değerlendirdi!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, intibak yasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Serdar Kırmaz, Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Serdar Kırmaz'ın yönetim kurulu üyeliği görevine daha önce olduğu gibi Başkan Vekili olarak devam etmesine karar verildi. 

Himmet Karadağ, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Hüseyin Zeybek 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Zeybek'in yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak Himmet Karadağ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Serdar Sürer seçildi.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan defnedildi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın, 85 yaşında vefat eden babası Enver Turan, Bahçelievler'deki Yenibosna Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Piyasadaki daralmaya rağmen konut satışında rekor kırılıyor!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, , piyasadaki daralmaya rağmen konut satışlarında rekor kırıldığını belirtti. İnan, yabancı satışlardaki daralmayı yerli satışlarla rahatlıkla kapattıklarını belirtti.

İstanbul'da gayrimenkul her yıl ortalama yüzde 25 fiyat artışı alır!

Türkiye,IMF'nin “Küresel Konut İzleme Raporu”na göre konut fiyatlarının en çok arttığı 7’nci ülke oldu. Peki fiyat artışı sürecek mi? Beklentiler ne yönde? Sektöre dair merak edilenleri, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan anlattı…

Başkanı Serdar İnan Haberi

Başkanı Serdar İnan

İstanbul'daki konut sorunun çözülmesi için öncelikle arsa üretmek gerektiğini belirten İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 'Bunun için de İstanbul'un 25 milyonluk bir metropol olarak planlanması gerekir' diye konuştu.

En kötü planın bile plansızlıktan daha iyi olduğu görüşünü savunan Serdar İnan, 'Plancı sanıyor ki İstanbul'un planlarını 25 milyona göre yaparsa İstanbul 25 milyon olacak, yapmazsa olmayacak. Halbuki İstanbul 25 milyon olacak ve bunun 5 milyonu da yabancı olacak. Ama onu da planlayan yok' dedi.

İstanbul'da yapılacak olan üçüncü köprü, üçüncü havaalanı gibi projelerin detaylarıyla açıklanmamasını da hata olarak değerlendiren İnan, şunları söyledi:

'Herkes ne yapacağını bilsin'

'Mesela şimdi Silivri'ye havaalanı, Boğaz'a üçüncü köprü yapılacak. Ama nereye yapılacak muamma. Deniyor ki 'Açıklamak spekülasyon olur'. Olsun. İnsanlar...