20 / 04 / 2024

Başkent Evleri nerede

Başkent Evleri nerede

İzmirli inşaat firması Ege-Koop, Başkent Evleri Projesi ile Ankara'da konut sektörüne atılıyor. Projenin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde Ege Platformunun düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarında gerçekleştirildi.

Başkent Evleri projesinde satışlar Şubat ayında!

Ege-Koop imzasıyla hayata geçirilen Başkent Evleri projesinde daire büyüklükleri 145 metrekare ile 280 metrekare alan arasında değişiyor. Başkent Evleri projesinde satışlar Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Ege-Koop Başkent Evleri tanıtıldı!

Hüseyin Aslan, proje koordinatörleri Tuncal Salman ve Yusuf Turan, İzmirliler Derneği Başkanı ve A.Ü. Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hamit Hancı ile birlikte fuara katıldı.

Ege-Koop Başkent Evleri projesi Şubat ayında satışa çıkıyor!

Ankara- Eskişehir yolu üzerinde gerçekleşen projede daireler 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlandı. Toplam 640 dairenin yer aldığı proje 150 milyon liralık yatırıma sahip. Ege-Koop Başkent Evleri projesi Şubat ayında satışa çıkıyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Başkent Yonca Evleri fiyat 2018!

Ankara/Yenimahalle'de inşa edilen Başkent Yonca Evleri 534 adet daire ve 40 dükkandan meydana geliyor. İşte Başkent Yonca Evleri fiyat 2018...

Başkent Yonca Evleri satılık daire!

Başkent Yonca Evleri satılık daire tiplerinin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor...

Başkent Yonca nerede?

Toplam 534 adet daire ve 40 dükkandan meydana gelen Başkent Yonca Evler ön talep topluyor. Peki Başkent Yonca nerede?

Strada Plus Evleri nerede?

Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından 239 bin L'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. Strada Plus Evleri nerede?

Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin 230 TL'den başlıyor. Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

İnşaat çalışmaların yakında başlayacağı Eke Aydos Evleri konut ve ticari alanlarından meydana geliyor. Proje 8 blok şeklinde yükseliyor. Peki Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Çetsa Park Evleri nerede?

Çetsa Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bağcılar Çetsa Park projesi 116 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor. Peki Çetsa Park Evleri nerede?

Hasbahçe Kağıthane Evleri nerede?

119 daireden oluşan Hasbahçe Kağıthane Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Özel bir koru ve göl manzarasına hakim Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları 386 bin 680 TL'den başlıyor. Peki Hasbahçe Kağıthane Evleri nerede?

Ebruli Ispartakule Evleri nerede?

Toplam 724 daire ve 52 ticari birimden oluşan Ebruli Ispartakule Evleri 494 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Ebruli Ispartakule Evleri nerede?

Adres Koru Evleri nerede?

Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri'nin fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Adres Koru Evleri nerede?

Avangart İstanbul Evleri nerede?

Gül Proje imzası taşıyan Avangart İstanbul Evleri'nin metrekare birim satış fiyatı 7 bin 142 TL'den başlıyor. Peki Avangart İstanbul Evleri nerede?

Başkent Evleri nerede Haberi

Başkent Evleri nerede


İzmirli inşaat firması Ege-Koop, Başkent Evleri Projesi ile Ankara'da konut sektörüne atılıyor. 

Projenin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde Ege Platformunun düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarında gerçekleştirildi. Başkent Evleri adlı projenin yaklaşık 150 milyon TL'ye mal olacağı bilgisini veren Ege-Koop Genel Başkam Hüseyin Aslan, Çankaya Üniversitesi Kampüsü bitişiğinde hayata geçirilecek projede, büyüklükleri 145 ile 280 metrekare arasında değişen 3+1,4+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan 640 konut yapılacağını belirtti. Aslan projeyle ilgili şunları söyledi: 


İKİ KENT BULUŞACAK 

"İzmir'de 30 bin konut üretip, 100 bin insanı yuva sahibi yaptık. 

Başkent Evleri ile İzmirlilerle Ankaralıları buluşturacağız. Başkent'te İzmir güzelliğinde bir yaşam alanı üreteceğiz. Mart ya da Nisan aylarında atmayı planlıyoruz. Projede; yeşil peyzaj, gölet, temalı meydanlar. spor alanları, sosyal donatılar, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunacak." 



Hürriyet...