20 / 04 / 2024

Baştaş Grup tesisi nerede

Baştaş Grup tesisi nerede

TAŞ ustası olmak için Kütahya'nın Gobel Koyu ndeki evinden kaçan Ahmet Baş, ustalığını teknolojiyle birleştirince günlük üretim kapasitesi 10 bin metrekareye ulaşan ve 500 kişiye istihdam sağlayan BAŞTAŞ'ı yarattı...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

AFAD depremden etkilenen bölgelere bağış için resmi IBAN numaralarını paylaştı! 20 TL ile bağışta bulunun!

Kahramanmaraş'ta art arda meydana gelen depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştırmak için seferberlik başladı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremden etkilenen iller için yürütülen çalışmalara destek vermek isteyenler SMS ile yardım yapabiliyor.

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Berkehan Baştaş tarafından kuruldu.

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazete'de yayınlanan bir maddenin ne anlama geldiğini ilk başta kimse fark etmemişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, değişikliğin anlamını açıkladı.

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye büyük zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu?

Son Dakika haberi.. İETT başta olmak üzere İstanbul'da minibüs, servis, taksi, metro ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarına yüzde 40 zam yapıldı. Öğrenci akbili ve tam akbil zamlı fiyatları kaç lira oldu. İşte detaylar...

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Vedat Arslan: Haziran sonrası konut alma hareketi başlayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisi hakkında değerlendirmede bulunan Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, ''Haziran ayı ve sonrasında Çin ve İran başta olmak üzere, pasaport amaçlı konut alma hareketi tekrar başlayacak'' dedi.

Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira bağış!

Rönesans Holding, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek olmak amacıyla Ankara Valiliği'ne 8 milyon TL'lik bağışta bulundu.

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul eleştirilerine yanıt!

50 dolayında ilk grup milletvekiliyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Kanal İstanbul başta olmak üzere CHP’li büyükşehir belediye başkanlarıyla girdiği polemikler konusunda eleştiri geldi.  Erdoğan, “Kanal İstanbul’un patenti bana ait, tabii ki konuşacağım” savunmasını yaptı.

Murat Kurum: 2019'da önemli süreçler başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "2019 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarımız, sosyal konut projelerimiz, Sıfır Atık Projemiz, iklim değişikliği çalışmalarımız, millet bahçelerimiz, akıllı şehirler başta olmak üzere son derece kıymetli süreçleri başlattık." dedi.

Baştaş Grup tesisi nerede Haberi

Baştaş Grup tesisi nerede

Türkiye'de beton parke üreten ilk beş firmadan biri olan BAŞTAŞ Grup, sanatçı inceliğiyle işledikleri taşlarla 35 yıldır yollara, meydanlara, parklara hayat veriyor. 



TAŞ ustası olmak için Kütahya'nın Gobel Koyu ndeki evinden kaçan Ahmet Baş, ustalığını teknolojiyle birleştirince günlük üretim kapasitesi 10 bin metrekareye ulaşan ve 500 kişiye istihdam sağlayan BAŞTAŞ'ı yarattı. 


Firma, Grup Bst one markalı patentli karo ve kent mobilyalarıyla Azerbaycan ve Libya'ya ihracata başladı. 

Türkiye'de beton parke üreten ilk beş firmadan biri olan BAŞTAŞ Grup, sanatçı inceliğiyle işledikleri taşlarla 35 yıldır yollara, meydanlara, parklara hayat veriyor. Kütahya, Tavşanlı ve Bandırma'daki şirketlerinde 500 kişinin istihdam edildiği BAŞTAŞ Grup, beton parke, tanm, otomotiv, inşaat ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 

Çiftçi olmamak için köydeki evinden kaçan BAŞTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baş, çırak...