19 / 04 / 2024

Baştaş Grup

Baştaş Grup

TAŞ ustası olmak için Kütahya'nın Gobel Koyu ndeki evinden kaçan Ahmet Baş, ustalığını teknolojiyle birleştirince günlük üretim kapasitesi 10 bin metrekareye ulaşan ve 500 kişiye istihdam sağlayan BAŞTAŞ'ı yarattı...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

AFAD depremden etkilenen bölgelere bağış için resmi IBAN numaralarını paylaştı! 20 TL ile bağışta bulunun!

Kahramanmaraş'ta art arda meydana gelen depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştırmak için seferberlik başladı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremden etkilenen iller için yürütülen çalışmalara destek vermek isteyenler SMS ile yardım yapabiliyor.

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Berkehan Baştaş tarafından kuruldu.

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazete'de yayınlanan bir maddenin ne anlama geldiğini ilk başta kimse fark etmemişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, değişikliğin anlamını açıkladı.

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

Şekerde karne dönemi başladı: Fabrikalar durma noktasına geldi

Piyasada yaşanan şeker sıkıntısı meyve suyu üreten fabrikalar başta olmak üzere tatlı sektöründe makinaları durma noktasına getirdi. Türk Şeker'de karne dönemi başladı. Sanayiciler şeker bulamamaktan ötürü Türk Şeker'e veryansın etti.

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye büyük zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu?

Son Dakika haberi.. İETT başta olmak üzere İstanbul'da minibüs, servis, taksi, metro ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarına yüzde 40 zam yapıldı. Öğrenci akbili ve tam akbil zamlı fiyatları kaç lira oldu. İşte detaylar...

Meteoroloji resmen açıkladı! Kar yağışı başladı! Ne kadar sürecek?

Günlerdir gündemden düşmeyen kar yağışı İstanbul başta olmak üzere birçok ilde bu sabahtan itibaren etkisini göstermeye başladı. Peki ne kadar sürecek? İşte meteorolojinin tahminleri...

Tapu bağışında bunlara dikkat!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, okuyucu tapu bağışına ilişkin bağışta bulunacak olan kişinin psikiyatri branşından rapor almasının satış için yeterli olup olmadığını sordu.

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Emekliye müjdeli haber! Mayısın ilk haftası ödemeler başlıyor!

Başta emekliler olmak üzere 13.1 milyon kişiye bayram ikramiyesi, mayısın ilk haftasında hesaplara yatırılacak.

Baştaş Grup Haberi

Baştaş Grup

Türkiye'de beton parke üreten ilk beş firmadan biri olan BAŞTAŞ Grup, sanatçı inceliğiyle işledikleri taşlarla 35 yıldır yollara, meydanlara, parklara hayat veriyor. 



TAŞ ustası olmak için Kütahya'nın Gobel Koyu ndeki evinden kaçan Ahmet Baş, ustalığını teknolojiyle birleştirince günlük üretim kapasitesi 10 bin metrekareye ulaşan ve 500 kişiye istihdam sağlayan BAŞTAŞ'ı yarattı. 


Firma, Grup Bst one markalı patentli karo ve kent mobilyalarıyla Azerbaycan ve Libya'ya ihracata başladı. 

Türkiye'de beton parke üreten ilk beş firmadan biri olan BAŞTAŞ Grup, sanatçı inceliğiyle işledikleri taşlarla 35 yıldır yollara, meydanlara, parklara hayat veriyor. Kütahya, Tavşanlı ve Bandırma'daki şirketlerinde 500 kişinin istihdam edildiği BAŞTAŞ Grup, beton parke, tanm, otomotiv, inşaat ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 

Çiftçi olmamak için köydeki evinden kaçan BAŞTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baş, çırak...