24 / 04 / 2024

Baştaş Grupta kaç kişi çalışıyor

Baştaş Grupta kaç kişi çalışıyor

TAŞ ustası olmak için Kütahya'nın Gobel Koyu ndeki evinden kaçan Ahmet Baş, ustalığını teknolojiyle birleştirince günlük üretim kapasitesi 10 bin metrekareye ulaşan ve 500 kişiye istihdam sağlayan BAŞTAŞ'ı yarattı...

Migros'tan yeni indirimler! Migros’ta tuvalet kağıdında 120 TL indirim yapıldı...

Migros, indirimleri ile en çok takip edilen marketler arasında yer alıyor. Buna göre, Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim yapılacak. Tuvalet kağıdı indirimi son dönemlerde en çok takip edilen indirimli ürünler arasında yer alıyor. İşte indirimler ve detaylar... 

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Zabıta ve itfaiye eri olmak isteyenler buraya! Başvuru tarihini kaçırmayın

KPSS puanı olan ama atanamayan milyonlarca genç için yeni iş fırsatları doğuyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan yeni ilanda, kadrodaki açığı kapatmak için itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu banka tam 20 bin TL nakit avans veriyor! Başvuruları aman kaçırmayın!

Borcu olanlar faizsiz kredi ve nakit avans kampanyaları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Verilen detaylara göre bir banka tam 20 bin TL nakit avans veriyor. Başvuruları sakın kaçırmayın...

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

Aile Bakanlığı 7.910 TL destek ödemesi yapacak. Para için son başvuru tarihini kaçırmayın

Aile Bakanlığı tarafından ailelere yönelik yapılan ödemelere de zam geldi. Parayı almak isteyen vatandaşların başvuru tarihini kaçırmamaları gerekiyor.

Belediye zeytinlik, arsa ve arazi satacak! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Kaçırmayın!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan zeytinlik, arsa ve arazileri satışa çıkardı. 30 adet taşınmazın satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Pandemiden sonra bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de meydana gelen zamlı dönemlerin ardından indirim haberleri art arda gelmeye başladı. İndirime uğrayan ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. İşte Migros'un uyguladığı indirimin detayları.

Baştaş Grupta kaç kişi çalışıyor Haberi

Baştaş Grupta kaç kişi çalışıyor

Türkiye'de beton parke üreten ilk beş firmadan biri olan BAŞTAŞ Grup, sanatçı inceliğiyle işledikleri taşlarla 35 yıldır yollara, meydanlara, parklara hayat veriyor. 



TAŞ ustası olmak için Kütahya'nın Gobel Koyu ndeki evinden kaçan Ahmet Baş, ustalığını teknolojiyle birleştirince günlük üretim kapasitesi 10 bin metrekareye ulaşan ve 500 kişiye istihdam sağlayan BAŞTAŞ'ı yarattı. 


Firma, Grup Bst one markalı patentli karo ve kent mobilyalarıyla Azerbaycan ve Libya'ya ihracata başladı. 

Türkiye'de beton parke üreten ilk beş firmadan biri olan BAŞTAŞ Grup, sanatçı inceliğiyle işledikleri taşlarla 35 yıldır yollara, meydanlara, parklara hayat veriyor. Kütahya, Tavşanlı ve Bandırma'daki şirketlerinde 500 kişinin istihdam edildiği BAŞTAŞ Grup, beton parke, tanm, otomotiv, inşaat ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 

Çiftçi olmamak için köydeki evinden kaçan BAŞTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baş, çırak...