29 / 03 / 2024

BAT Dizayn

BAT Dizayn

İngiltere'nin Wraysbury şehrinde yaşayan bir çift evlerini bacakları büyüyen bir ev şeklinde tasarladılar. Tasarımı BAT Dizayn'a ait olan ev düğmeye basıldığında 800 mm yukarı kalkıyor.

Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları!

Eşyalı konut ihtiyacını karşılamak amacıyla dizayn edilen Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede tapu teslimler hemen yapılıyor.

İşte İngiltere'deki bacakları büyüyen ev!

İngiltere'nin Wraysbury şehrinde yaşayan bir çift evlerini bacakları büyüyen bir ev şeklinde tasarladılar. Tasarımı BAT Dizayn'a ait olan ev düğmeye basıldığında 800 mm yukarı kalkıyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batıköy Lavinya Marmara iletişim!

Boğaziçi Köprüsü'ne 41 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Batıköy Lavinya Marmara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 41 61 olarak belirlendi.

Batı Yakası Evleri adres bilgileri!

Batı Yakası Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. İşte Batı Yakası Evleri adres bilgileri...

Batı Star Evleri iletişim bilgileri!

13 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Batı Star Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 80 adet daire bulunuyor. İşte Batı Star Evleri iletişim bilgileri...

Batı Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batı Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi 13 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Silivri 'de, Mustafa Ümit Büyükgönenç Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Batışehir ulaşım bilgileri!

Batışehir ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 3 bin 226 konuttan meydana gelen Batışehir projesi stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı tipte dizayn edildi...

Batışehir Bağcılar'da vade farksız 36 ay taksit!

4 farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu Batışehir Evleri'nde daire fiyatları 268 bin liradan başlıyor. Batışehir projesi stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı daire tipinde dizayn edildi...

Egeyapı Group Batışehir ödeme planı!

Egeyapı Group Batışehir ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı daire tipinde dizayn edilen Batışehir projesinde fiyatlar 268 bin liradan başlıyor...

Koloğlu Batı Park Ankara teslim tarihi!

Koloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Koloğlu Batı Park Ankara projesinde daireler tek tip olarak 128 metrekareye sahip 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Koloğlu Batı Park Ankara teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Adıyaman Yeşilpark Batışehir Evleri' nde teslimler Nisan 2016' da!

Adıyaman Yeşilpark Batışehir Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Adıyaman Yeşilpark Batışehir Evleri' nde teslimler Nisan 2016' da yapılması planlanıyor.

Bağcılar Batışehir'de yüzde 1 KDV avantajı!

Batışehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinde dizayn edildi...

BAT Dizayn Haberi

BAT Dizayn

İngiltere'nin Wraysbury şehrinde, 5 kez sel felaketiyle karşı karşı kalan bir çift, evlerini afet durumunda yukarı aşağı alınabilecek bir şekilde tasarlattı. 


Erica ve Peter çiftine İngiltere'nin Middlesex Bölgesinde Thames Nehri kıyısında bir ev satın aldığında taşkın riskinin %1 olduğu söylendi. Ancak çift, emlakçı tarafından dolandırıldığını 15 yıl içinde; en kötüsü 2014'te olmak üzere 5 büyük sel felaketi yaşayınca anladı. Londra merkezli bir tasarım firması olan BAT Dizayn ile temasa geçen çift, afet durumunda önemli şeyler için güvenli bir sığınak sağlamak, boş zamanlarını geçirmek için kullanışlı bir alan tasarlamalarım istedi. Tasarladıkları yapının adı "Bacakları büyüyen ev". Dört adet hidrolik bacak entegre edilen bina düğmeye basıldığında 800 mm yukarı kalkıyor, yine düğme yardımıyla aşağı iniyor.