26 / 04 / 2024

batarya

batarya

Ankara'da Koç Holding tarafından 32 milyar liralık yatırımla 532 bin metrekare alanda elektrikli araçlar için kurulacak olan lityum pil hücresi ve batarya fabrikasında ÇED süreci tamamlandı ve Başkent OSB’de tahsis sözleşmesine de imzalar atıldı. İşte tüm detaylar..

Nissan üç yeni elektrikli aracını piyasaya sunuyor...

Nissan, İngiltere'de üretimi yapılacak olan üç yeni elektrikli aracını paylaştı Firma, batarya üretimi ve altyapısı olmak üzere söz konusu üç modele 3 milyar sterline kadar yatırım yapacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Tata Group, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik yatırım yapacak!

Hindistan merkezli Tata Group'un, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik elektrikli araç batarya fabrikası yatırımı yapacağı ve üretimin 2026 yılında başlayacağı açıklandı.

ABD'de tüm Tesla Model 3 araçlara vergi teşviki!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın tüm Model 3 araçlarının, ABD Hazine Bakanlığı tarafından belirlenmiş olan yeni batarya tedariki kriterleri kapsamında vergi teşvikinden faydalanabileceği bildirildi.

Infinix Note 30 Türkiye sularına giriyor!

Türkiye'de yakında satışa sunulacak olan Infinix Note 30, etkileyici batarya ömrü ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu yeni cihaz, gün aşırı kesintisiz kullanım sağlayarak kullanıcılarına üstün bir deneyim sunuyor.

Oppo, Fiyat Performans canavarı K11x modelini tanıttı!

Oppo'nun yeni orta seviye telefonu K11x, Snapdragon 695 işlemci, 108 MP kamera ve büyük batarya gibi özelliklerle dikkat çekiyor, uygun fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Batarya canavarı 7.000mAh'lik Huawei Nova Y91 Piyasaya Sürüldü! 

Önceki  haftalarda dizaynı sızdırılan ve teknik özellikleri ile dikkat çeken Huawei Nova Y91 tanıtıldı. Telefon, Nova Y serisinin en yenisidir. Bu yılın başlarında şirket, belirtilmemiş bir sekiz çekirdekli yonga seti ile çalışan ve EMUI 12 üzerinde çalışan Huawei Nova Y61'i piyasaya sürdü

Şarj beklemeye son! BMW İ4 hayallerinizi gerçekleştiriyor 

BMW i4, benzin veya dizel yakıt kullanmadan sıfır emisyonlu bir şekilde çalışıyor. Elektrikli motor ve büyük bir batarya paketi ile donatılmış olan i4, geleneksel içten yanmalı motorlu araçlara göre daha çevre dostu bir seçenektir. Peki 22 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Uygun fiyatlı Xiaomi Redmi 9C Hepsi Burada'da neredeyse bedava! İşte 06 Mayıs 2023 fiyat listesi

Xiaomi Redmi 9C, bütçe dostu bir telefon olarak öne çıkar ve yüksek performanslı bir işlemci, geniş bir ekran, çoklu kamera sistemleri, büyük bir batarya, hızlı şarj ve daha birçok özellik sunar. Ayrıca, Xiaomi markasının popülerliği de telefonun ilgi çekmesinde önemli bir faktördür.

Dünya devinden büyük hamle! Neredeyse ikiye katladı

Dünyanın en büyük batarya imalatçısı olan CATL (Contemporary Amperex Technology Co. Limited), enerji yoğunluğunda büyük bir hamle yaptığını ilan etti. Yeni batarya, otomobillerin haricinde havacılık için de çok önem arz ediyor.

Tam gün kullanacağınız batarya bir saatte dolacak! Merakla beklenen''OnePlus Pad'' fiyatı belli oldu

Tüm dünyanın merakla beklediği OnePlus Pad modelinin çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Amiral gemisi ürün özellikleri ile adeta meraklılarını büyülerken asıl merak edilen ise fiyatı oldu. İşte tabletinizin ekranını yansıtma özelliği de getirilen cihazın fiyatı.

TOGG’un batarya nerede üretiliyor? TOGG hangi bataryayı kullanacak?

TOGG ilk batarya fabrikasını bugün itibaren attı. Bu haber sonrası da vatandaşlar, TOGG bataryasına dair sorular sormaya başladı. İşte detaylar!

Togg sonrası kritik adım! Türkiye'de bir ilk

Togg'un T10X modelinin seri üretim bandından indirilmesinin ardından Türkiye kritik bir adım daha geliyor. Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli Bursa'da atılacak. İşte tüm detaylar...

Hepsi Burada Mart'ı kampanya ile bitiriyor! Yüksek batarya gücü ile Oppo A55'te büyük indirim! 

Teknoloji marketler 2023'te adeta indirim yarışına girdiler. Hepsi burada kendi Web sitesinden yapılan ''Oppo A55'' alışverişinde avantajlar sunuyor. Fiyat performans ürünlerine rağbet gösteren vatandaşlar için kaçırılmayacak fırsatı değerlendirin.

batarya Haberi

batarya

Koç Holding’in 32 milyar liralık batarya yatırımı için süreç hızlandı. Ankara’da 532 bin metrekare alanda elektrikli araçlar için kurulacak lityum pil hücresi ve batarya fabrikasında ÇED süreci sona erdi. ÇED sürecinin bitmesiyle birlikte Başkent OSB’de tahsis sözleşmesine de imzalar atıldı. Dünya'nın özel haberine göre; 18 ayda tamamlanması planlanan projenin inşaatında 5 bin 200 kişi istihdam edilecek. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, mart ayında yaptığı konuşmada, projenin batarya üretiminde Türkiye’ye çok önemli bir küresel rekabet avantajı sağlayacak yatırımın ilk adımı olarak tarihe geçeceğini söylenmişti.


Özellikle Avrupa ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyada ve Türkiye'de elektrikli otomobil kullanımı gün geçtikçe artıyor. Türkiye bu alanda rakiplerinin bir adım önüne geçebilmek için, yerli elektrikli...