25 / 04 / 2024

batı ataşehir merkez bankası

batı ataşehir merkez bankası

Bütün işaretler, Merkez Bankası'nın Batı Ataşehir'e taşınacağı yönünde, oysa Merkez'e ait Levent'teki koca arazi boş duruyor

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi 3334 Ada 8 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıktı.

Birevim merkez ofisini Ataşehir'de açtı!

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. 5 bin metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı Ataşehir'de açtık" dedi...

Batı Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyatları!

88 bin 733 metrekare arsa alanında inşa edilen Batı Ataşehir Sinpaş Finans Şehir projesi 2 bin 750 adet daireden meydana geliyor. Batı Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Emlak Konut Ataşehir 1. Kısım değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir 1 Adet Bağımsız Bölüm ve İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 4.Bölge (Varyap Meridian) Değerleme raporları hakkında açıklamada bulundu.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Emlak Konut Ataşehir 1. kısım 4. bölge inşaat işlerinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 4. Bölgesinde inşaat işleri, okul inşaat işleri ve alt yapı işlerinin kısmi kesin kabülünün bidirimini yayınladı.

Erdemir Grubu Batı Ataşehir'deki yeni merkez binasına taşındı!

İstanbul Sanayi Odası tarafından yayınlanan "İlk 500" sıralamasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul-Batı Ataşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.

Sample Home Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Batı Ataşehir'de Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Sample Home projesinde toplam 41 adet daire bulunuyor. Fiyatların 240 bin TL'den başladığı projede teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması bekleniyor.

batı ataşehir merkez bankası Haberi

batı ataşehir merkez bankası


Merkez Bankası'nı İstanbul'a taşımaya karar veren ve yeni binanın yapılacağı arazinin de belirlendiğini söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'bankaların bankası'nın İstanbul'un en kıymetli semtlerinden Levent'teki 18 dönümlük arsasını görmezden geliyor. İstanbul'un Wall Street'i olarak bilinen ve çok sayıda bankanın genel müdürlüğünün bulunduğu çevredeki 300 milyon dolarlık arsanın her ne hikmetse adı Merkez Bankası'nın yeni binasının yapılacağı yer olarak geçmiyor. Arsa hem ulaşımın kolay, hem de ciddi bir yaya trafiği olduğu için de çok değerli. Bu nedenle de bölgedeki emlakçılara göre 'su içinde' 300 milyon dolar ediyor.


Erdoğan arsanın yeri konusunda isim vermedi ama Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusunda kendisini beyanat vermek zorunda hisseden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın "Merkez Bankası yer isterse verebiliriz" sözleri, daha önce...