26 / 04 / 2024

batı avrupa ev fiyatları

batı avrupa ev fiyatları

GEÇEN yıl dünyanın birçok bölgesinde konut fiyatları yükseldi. Batı Avrupa ve İskandinav piyasalarında ise, iki rakamlı büyüme oranları görüldü.

Ev sahipleri için çok kritik uyarı: Önce para sonra hapis cezası!

Mali Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanlığı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Batı milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren kira geliri beyanı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı geriliyor!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerinden derlenen bilgilere göre Refah ve gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı düşüyor. 

Boş ev vergisi için son dakika önerisi: Tapu ve Kadastro değerleme yapsın!

Vergi Hukuku Uzmanı Murat Batı, boş ev vergisine ilişkin dünyada yapılan uygulamaları açıkladı ve Türkiye'de nasıl uygulanması gerektiğine ilişkin önerilerde bulundu. İşte Batı'nın o açıklamaları...

Günlük 2840 lira kazanmak için büyük fırsat! Şartlar belli oldu

Almanya'da çalışmak isteyenler dikkat. Batı Avrupa ülkesinin açıkladığı şartlar, Türkleri de ilgilendiren önemli detaylar barındırıyor. İşte tüm detaylar...

Sıcaklar zeytini vurdu! İspanya'da zeytinyağı üretimi düştü! Türkiye İhracattan umutlu! Fiyatlar nasıl etkilenecek?

Batı Avrupa’da aşırı sıcaklar ve kuraklığın üretimi etkilemesi sebebiyle zeytinyağı fiyatlarının artacağı belirtildi. Peki, zincir marketlerde zeytinyağı fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Avrupa'da ev fiyatları artıyor!

Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2021'in üçüncü çeyreğinde 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 9,2 oranında yükseldi. Peki ev fiyatları en çok nerelerde arttı?

Avrupa'da ev sahibi olmak hayal oldu!

Koronavirüs salgını sonrasında konut ve kira fiyatlarının rekor seviyede arttığı Avrupa'da ev sahibi olma umutları sona eriyor.

İsrail, Batı Şeria’da Filistinlilere ait ev ve yapıları yıktı!

İsrail askerleri, Batı Şeria’nın çeşitli şehirlerinde 2 ev ile 2 ticari alanı yıkarken, 4 su kuyusunu da kapattı

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

Batı Avrupa'nın en yüksek kulesi 2023'te tamamlanacak!

Batı Avrupa'nın en yüksek kulesi Danimarka'nın 7 bin nüfuslu Brande beldesinde inşa ediliyor. 64 kilometre öteden görülmesi mümkün kulenin 2023'te tamamlanması planlanıyor.

İsrail 2018’de Batı Şeria ile Doğu Kudüs’te 538 ev yıktı!

İsrail, 2018 yılı içerisinde Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da yer alan ve Filistinlilere ait olan 538 ev ve yapıyı "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

Batı Şeria'daki ruhsatsız iki ev yıkıldı!

İsrail güçleri tarafından işgal altında bulunanan Filistin'in Batı Şeria bölgesinde bulunan iki ev ruhsatsız olduğu iddia edilerek yıkıldı.

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

batı avrupa ev fiyatları Haberi

batı avrupa ev fiyatları

Forbes.com, dünyada milyon dolarlık konutların temsilcilerini araştırdı. Güney Afrika ve Mısır gibi gelişmekte olan piyasalarda 1 milyon dolara küçük bir emlak edinebilirken, Paris, Sydney ve Dublin gibi büyükşehirlerde ise bir apartman dairesiyle sınırlı kalmanız gerekiyor. Sterlin, dolar ve Euro açısından gayrimenkule bakıldığında sonuçlar farklı görünüyor. New York The Plaza'daki lüks rezidanslar hızla Avrupalılar tarafından dolduruluyor. Fiyatları 10 milyon dolardan yukarı. Uzmanlar, güçlü büyümeyi yaşayan ülkelerin sadece Polonya ve Bulgaristan olmadığını, geleneksel pazarlar olan Kanada, İsveç ve İspanya'nın da İngiltere'den daha iyi performans gösterdiğini kaydetti. Montreal'de 1 milyon dolara üç odalı, üç banyolu arka bahçesi olan bir ev alınabiliyor. Ancak uzmanlar, bu yıl fiyat artışlarının düşük olacağı tahmininde bulunuyor.
(Hürriyet)...