28 / 03 / 2024

Batı Merkez Projesi kartal

Batı Merkez Projesi kartal

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü ziyaret etti. Başkan Öz, “Projeleri halkla birlikte oluşturduk” dedi.

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor! Yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor. Peki VSancaktepe Merkez projesinde hangi konut tipleri yer alacak? İşte detaylar...

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ardahan Merkez’de 150 adet yeni konut!  

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Ardahan’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ardahan Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Merkez’de 240 ay vade şansıyla! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Merkez

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün günü başladı. TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Tunceli Merkez projesi için düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Merkez projesi için start verdi. 

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Batıyakası Mart'ta satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle Kartal'da inşa edilen Batı Yakası projesi için geri sayım başladı. Peki dev proje ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Kartal Batıyakası!

Emlak Konut GYO Kartal Batıyakası projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Kartal Batıyakası detayları...

Emlak Konut GYO Batıyakası 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO Batıyakası projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Batıyakası projesi nerede? İşte Emlak Konut GYO Batıyakası projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Batı Merkez Projesi kartal Haberi

Batı Merkez Projesi kartal

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer beraberindeki bir heyetle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Altınok Öz, ’Batı Merkez Projesi’ ile Hürriyet ve Cumhuriyet Mahalleleri projeleri hakkında bilgi verdi. Projenin oluşum aşamasında Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine nasıl bir mahalle istediklerini sorduklarını belirten Başkan Altınok Öz, " Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallesi’nde halkla toplantılar yaptık. Halka nasıl bir mahalle istediklerini sorduk. Yapılan toplantıları kamera ile kayıt altına aldık. Projeleri halkla birlikte oluşturduk” dedi.


“SED RAPORUNU ÇIKARAN İLK BELEDİYEYİZ”

Kartal Belediyesi olarak Sosyal Etki Değerlendirme (SED) raporu hazırlattıklarını hatırlatan Başkan Altınok Öz, “TAK Kartal’ın tasarım atölyelerini kurduk. Bütün bunların ötesinde, halk dönüşümden nasıl etkilenecek, yerel yönetim olarak bizim görevlerimiz nedir...