19 / 04 / 2024

batı yapı Batı Hayat Konutları 2 nerede

batı yapı Batı Hayat Konutları 2 nerede

Batı Hayat Konutları 2, Batı Yapı A.Ş tarafından Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi, Batıkent'te hayata geçiriliyor. Tüm dairelerin 4+1 şeklinde tasarlandığı Batı Hayat Konutları 2 projesi Ankara'da yükseliyor...

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

İsrail askerleri Batı Şeria’da Filistinlilere ait yapıları yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın çeşitli yerlerinde Filistinlilere ait bazı yapıları "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı.

İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 16 yapıyı yıktı!

İsrail askerleri, işgal altında yer alan Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 16 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 16 yapıyı yıktı!

İsrail askerleri, işgal altında olan Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 16 yapıyı yıktı.

Batı Rota Yapı Yönetimi Turizm Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Rota Yapı Yönetimi Turizm Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yıldız ve Sinem Kocabıçak tarafından kuruldu.

Pendik Batı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 İmar Planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Batı Mahallesi Rezerv Yapı Alanına Yönelik 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait yapıları yıktı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Filistinlilere ait bazı yapıları "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıktı...

Ege Yapı Batışehir ödeme koşulları!

Ege Yapı Batışehir ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 5+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 445 bin TL'den başlıyor. 

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi 18 Nisan'da!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batı Otogarı/Terminal Tesisi ve Ticari Ünitelerin yapılması işi için ihale 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak..

Ege Yapı Batışehir'de peşinatsız taksitle ödeme fırsatı!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir Evleri'nde dilerseniz hiç peşinat ödemeden 2 bin 240 TL'den başlayan taksitlerle, dilerseniz taksitleri 2019'da ödemeye başlayarak ev sahibi olabiliyorsunuz..

Batışehir Ege Yapı Evleri fiyatları!

Batışehir Ege Yapı Evleri fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Batışehir projesinde peşinatsız ev sahibi olunabiliyor ve ödemelere 2019 yılında başlanabiliyor...

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

batı yapı Batı Hayat Konutları 2 nerede Haberi

batı yapı Batı Hayat Konutları 2 nerede


Batı Yapı A.Ş tarafından Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi, Batıkent'te hayata geçirilen Batı Hayat Konutları 2 projesi alışveriş merkezlerine toplu taşıma araçlarına ve yeşil alanlara yakınlığı ile hayatı kolaylaştırıyor.


Batı Hayat Konutları 2 Evleri 8 bin metrekare inşaat alanına sahip ve 36 adet daireden meydana geliyor. Batıkent Batı Hayat Konutları 2'de bütün daireler 152 metrekare net kullanım alanı ile 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Batı Hayat Konutları 2 fiyatları tüm 4+1 daireler için 330 bin TL ile 370 bin TL arasında değişiyor. Hemen tapu teslimli olarak satışa sunulan Batı Hayat Konutları 2 projesinde konut teslimleri de 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Batı Hayat Konutları 2 Konutları 10 bin metrekarelik yeşil alana komşu olarak inşa ediliyor. Açık otopark, kalorimetreli merkezi sistem, sosyal...