23 / 04 / 2024

Batıcadde

Batıcadde

4 farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu Batışehir projesi toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana geliyor. Batışehir projesinde stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı daire seçeneği bulunuyor...

Batışehir cadde dükkanları ihalesinde 80 ünite satıldı!

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir projesinde 5 saatte 150 milyon lira satış yapıldı!

Ege Yapı Group ve EPP tarafından Bağcılarda yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon liralık satış gerçekleştirildi.

Batıkent Akkent Paradise Gardens ev fiyatları!

Batıkent Akkent Paradise Gardens ev fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Gardens projesinde 432 daire, 36 cadde mağazası ve AVM yer alıyor...

Akkent Paradise Batıkent satılık daire!

Akkent Paradise Batıkent satılık daire fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Gardens Ankara projesinde 432 daire, 36 cadde mağazası ve AVM yer alıyor...

Akkent Paradise Batıkent ev fiyatları!

Akkent Paradise Batıkent ev fiyatları 305 bin TL'den başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Gardens Batıkent projesinde 432 daire, Akkent Çarşı AVM ve 36 cadde mağazası bulunuyor...

Bağcılar Batışehir'de cazip ödeme seçenekleri!

Batışehir projesinin içerisinde Doğa Koleji, Four Points by Sheraton ve 121 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı Batıcadde bulunuyor. Projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Westside İstanbul ile Beylikdüzü Batı Yakası'nın Etiler'i olacak!

Beylikdüzü’nde hayata geçecek Westside İstanbul’da cadde dükkanların satışına başlandı. Şahin, "Yeni alışveriş caddeleriyle burası İstanbul’un Batı Yakası’nda 2.5 milyonluk nüfusa hitap eden yeni Etiler'i olacak” dedi.

Beylikdüzü Westside cadde dükkanları 15 Ocak'ta satışta!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen ve batı yakası anlamına gelen 'Westside' gayrimenkul projesindeki cadde dükkanları satışa çıktı. Şahinler Holding'in arsası üzerinde hayata geçecek projede 1155 konut ve 116 cadde dükkanı yer alıyor.

Ege Yapı kentsel dönüşümle büyümeyi hedefliyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılarda hayata Batışehir projesinin ilk iki etabında teslimler tamamlandı. Sırada alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanlarla, Loca etabı ve otel bloğu var...

Batışehir Batı Cadde'deki ticari birimlerin yüzde 80'i satıldı!

Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanlarn açık artırma usulüyle yapılan ihalesinde 5 saat gibi kısa bir süre içerisinde 150 milyon TL'lik bir ciro gerçekleşti.

Batışehir cadde dükkanları ihalesinde 80 ünite satıldı!

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Bağcılar Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış yapıldı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesinde 50 milyon TL'lik satış yapıldı!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 50 Milyon liralık satış gerçekleştirildi..

Batıkent'te karanlık korkutuyor!

Yanmayan cadde ve park aydınlatmaları nedeniyle karanlığa mahkum olan Batıkent Bulvarı’nda, hava karardığında taciz- gasp olayları yaşandığını belirten mahalleli “Bölge suç yuvasına döndü, korkuyoruz" diyor.

Batıcadde Haberi

Batıcadde

167 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Batışehir projesi Bağcılar'da Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.


Batışehir Evleri ödeme koşulları!

-Yüzde 25 peşinat, yüzde 25'lik tutar 1 sene sonra ödeniyor. Kalan tutar 36 0 faizle vadelendirilebiliyor.

-Yüzde 1 peşinat veriliyor. Peşinatın yüzde 24'lük kısmı 1 sene sonra kalan tutar ise 120 ay banka kredisi ile ödenebiliyor.

-Yüzde 25 peşinat ile kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. Bu seçenekte yüzde 10 indirim uygulanıyor.

-Yüzde 15 peşinat ile kalan tutar 0,69 faiz oranıyla 60 ay taksitlendirilebiliyor.


Batışehir teslimleri ne zaman sorusuna ilk iki etap için hemen yanıtı veriliyor. Batışehir Bağcılar satılık daire tipleri stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı seçenekte dizayn edildi.


Toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana gelen...