29 / 03 / 2024

batıkent Batı Hayat Konutları 2 teslim tarihi

batıkent Batı Hayat Konutları 2 teslim tarihi

Batı Hayat Konutları 2, Batı Yapı A.Ş tarafından Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi, Batıkent'te hayata geçiriliyor. Tüm dairelerin 4+1 şeklinde tasarlandığı Batı Hayat Konutları 2 projesi Ankara'da yükseliyor...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Batı Karadeniz'deki afet konutları ne zaman tamamlanacak?

Batı Karadeniz'de geçen sene Ağustos ayında meydana gelen sel felaketinde 82 kişi hayatını kaybetti. Afetzedeler için TOKİ tarafından 863 konut sözleşmesi imzalandı. 339 konutun henüz ihalesinin bile yapılmadığı ileri sürüldü. 

Nevadium Batıkent satış ofisi!

Nevadium Batıkent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1'lerden oluşan proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 

Nevadium Batıkent güncel fiyatları!

Nevadium Batıkent güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden işyerlerinden oluşan projede satış süreci devam ediyor.

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Gala Batıkent fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..

Gala Batıkent fiyat listesi 2018!

Hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede konumlandırılan Gala Batıkent Evleri'nde 1+1 daireler 159 bin TL'den başlıyor...

Gala Batıkent'te 159 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gala Batıkent'te 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimlerinin 2019 Aralık ayında yapılması planlanıyor..

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Mermer, inşaat sektörü için kalıcı bir makyaj malzemesidir!

Başkent cemiyet hayatının başarılı ismi Funda Bekişoğlu iş hayatını ve tecrübelerini tüm samimiyetiyle MAG Business okurları ile paylaştı.

Nevadium Batıkent Evleri fiyatları!

Nevadium Batıkent projesi üç blok olarak Ankara'da Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

batıkent Batı Hayat Konutları 2 teslim tarihi Haberi

batıkent Batı Hayat Konutları 2 teslim tarihi


Batı Yapı A.Ş tarafından Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi, Batıkent'te hayata geçirilen Batı Hayat Konutları 2 projesi alışveriş merkezlerine toplu taşıma araçlarına ve yeşil alanlara yakınlığı ile hayatı kolaylaştırıyor.


Batı Hayat Konutları 2 Evleri 8 bin metrekare inşaat alanına sahip ve 36 adet daireden meydana geliyor. Batıkent Batı Hayat Konutları 2'de bütün daireler 152 metrekare net kullanım alanı ile 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Batı Hayat Konutları 2 fiyatları tüm 4+1 daireler için 330 bin TL ile 370 bin TL arasında değişiyor. Hemen tapu teslimli olarak satışa sunulan Batı Hayat Konutları 2 projesinde konut teslimleri de 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Batı Hayat Konutları 2 Konutları 10 bin metrekarelik yeşil alana komşu olarak inşa ediliyor. Açık otopark, kalorimetreli merkezi sistem, sosyal...