19 / 04 / 2024

Batışehir aidat indirim

Batışehir aidat indirim

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor. Projede aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor.

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Batışehir indirim kampanyası!

Batışehir indirim kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ödeniyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na dahil olan Batışehir Ege Yapı imzasını taşıyor.

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir ve Pega Kartal'da 15 bin TL indirim!

Ege Yapı Group, 6-28 Haziran arasında Batışehir ve Pega Kartal projelerinin satış ofislerini ziyaret edenlere 15 bin lira indirim avantajı sunuyor.

Batışehir'de aidatlar 147 TL'den başlangıç gösteriyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor. Projede aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor.

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor.

Batışehir'de aidat fiyatları 147 TL'ye düştü!

Batışehir projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar değişen 40 daire tipi ve toplam 3 bin 266 konuttan oluşan projede metrekare başına 1.62 TL ortalamaya sahip aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Batışehir projesi, her ihtiyaca yönelik konut tipleri ve sosyal imkanlarının yanı sıra cazip aidatlarıyla da dikkat çekiyor. Proje, metrekare başına 1,62 TL ortalamaya sahip aidat oranı ve akıllı mühendislik çözümleri odaklı.

Bağcılar Batışehir'de stüdyo daireler 270 bin TL!

Batışehir projesi Ege Yapı tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Projede banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Bağcılar Batışehir'de stüdyo daireler 270 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Batışehir'de yüzde 25 peşinatta yüzde 10 indirim imkanı!

167 bin metrekare arsa üzerine yayılan Batışehir projesi Bağcılar'da hayata geçiyor. 3 bin 226 daire yer alan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Bağcılar Batışehir'de banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim!

Daire fiyatlarının 268 bin liradan başladığı Batışehir projesinde ilk iki etap hemen teslim ediliyor. Batışehir projesinde stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı daire seçeneği bulunuyor...

Batışehir'den yılın ilk kampanyası!

Yüzde 1 peşinat konut sahibi olma imkanı sunulan Batışehir projesinde banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede daire fiyatları 268 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Batışehir aidat indirim Haberi

Batışehir aidat indirim

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor. Verilen hizmet kalitesine göre sektör ortalamasının altındaki aidat ücretleri kapsamında; sosyal tesisler, güvenlik ve teknik hizmetler, genel bakım gibi hizmetler yer alıyor. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar 40 daire tipi ve toplam  3266 adet konutun bulunduğu Batışehir'de metrekare başına 1.62 TL ortalamaya sahip aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor. TEM ve Vatan Caddesinin kesiştiği noktada konumlanan Batışehir projesi, Atatürk Havalimanı na sadece 10 dakika uzaklıkta...