28 / 03 / 2024

Batışehir cadde dükkanları fiyatları ne kadar

Batışehir cadde dükkanları fiyatları ne kadar

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, Ege Yapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da ihaleye çıkıyor...

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap cadde dükkanları 27 Aralık'ta satışta!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yer alan 35 adet cadde dükkanı 27 Aralık'ta açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Dükkan fiyatları 469 bin TL'den başlıyor...

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

Batışehir cadde dükkanları fiyatları ne kadar Haberi

Batışehir cadde dükkanları fiyatları ne kadar

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, Ege Yapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor.


Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki caddesiyle açık havada alışveriş imkanı olan Batışehir Alışveriş Caddesi’nde 9 metrekare ile 2 bin 200 metrekare arasında değişen 121 dükkan yer alıyor. Yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen alışveriş caddesi sahip olduğu cafelerden restoranlara, bankalardan marketlere birçok mağazası ile 10 binlerce kişinin ihtiyacına karşılık verebilecek kapasitede...