19 / 04 / 2024

Batışehir cadde dükkanları ihalesi

Batışehir cadde dükkanları ihalesi

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesinde 50 milyon TL'lik satış yapıldı!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 50 Milyon liralık satış gerçekleştirildi..

Batışehir dükkan satış fiyatları!

Batışehir projesi Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Daire teslimlerinin başladığı projede dükkanlar satışa çıkıyor. Dükkan ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. İşte Batışehir dükkan satış fiyatları..

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi 13 Aralık'ta!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir'in Cadde dükkanları ihale yoluyla satışa çıkıyor...

Batışehir cadde dükkanları fiyatları!

Batışehir Bağılar projesinde toplam 121 tane cadde dükkanı yer alıyor. Projedeki cadde dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor. İşte Batışehir cadde dükkanları fiyatları...

Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde yer alan 121 adet cadde dükkanı 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi...

Emlak Konut Batışehir cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, Ege Yapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da ihaleye çıkıyor...

Batışehir Cadde satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir Cadde satılık dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje Ege Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Batışehir'de cadde dükkanları 166 bin liradan satışa çıkıyor!

Avrupa'nın en iyi Karma Kullanım Projesi ödülünü alan Ege Yapının Batışehir adlı projesinde alışveriş caddesindeki cadde dükkânları ve mağazalar 166 bin liradan satışa çıkacak.

Ege Yapı Batışehir Cadde iletişim!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Cadde'de yer alan dükkanlar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ege Yapı Batışehir Cadde İletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Emlak Konut Batışehir dükkan fiyatları!

Batışehir projesinde yer alan 121 adet cadde dükkanı 13 Aralık 2014 Cumartesi günü açık artırmayla satışa sunuluyor. İşte Emlak Konut Batışehir dükkan fiyatları...

Batışehir cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Batşehir projesinde 1+0,1+1,2+1,3+1 ve 3,5+1 olmak üzere 2-3 bin 226 tane daire ve 121 tane cadde dükkanı bulunuyor. Peki Batışehir cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Batışehir Cadde Dükkanları satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar' da hayata geçirilen Batışehir cadde dükkanları 13 Aralık Cumartesi günü saat 10:00'da açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Batışehir cadde dükkanları satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Bağcılar Batışehir dükkan fiyatları!

Bağcılar Batışehir dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. 121 adet cadde dükkanının açık artırma usulü ile satışa çıktığı proje 300 bin araçlık ve 1 milyon insanın geçiş güzergahında yükseliyor.

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap cadde dükkanları 27 Aralık'ta satışta!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yer alan 35 adet cadde dükkanı 27 Aralık'ta açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Dükkan fiyatları 469 bin TL'den başlıyor...

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

Batışehir cadde dükkanları ihalesi Haberi

Batışehir cadde dükkanları ihalesi

Ön talep aşamasmda yoğun başvurunun gerçekleştirdiği ihalede 600 bin TL ve 7 milyon 170 bin TL satış bedelleri üzerinden 9 metrekare ile 2 bin 200 metrekare arasında değişen 80 ticari ünitenin satışı gerçekleştirildi. îhaleye gösterilen ügi sonucunda ticari alanlarda ihale çıkış fiyatları üzerinden ortalama yüzde 30 değer artışı görüldü. İhale öncesinde en uygun fiyata sahip olan 166 bin TL değerindeki dükkan, açık artırma sürecinde 696 bin TL' ye yatirımcılar tarafından satın...