16 / 04 / 2024

batışehir kampanya

batışehir kampanya

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Batışehir'de bankasız 120 ay vade fırsatı!

Batışehir'de bankasız 120 ay vade fırsatı devam ediyor. Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya dahilinde yüzde 0,79 vade farkıyla ev sahibi olunabiliyor..

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Ege Yapı'dan mucize gibi ödeme planı! Batışehir'de yaşam başladı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir projesinde daire alanları 76 ila 359 metrekare arasında değişiyor. Projede evler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Batışehir'den yılın son kampanyası!

Ege Yapı, Batışehir için çok özel kampanya düzenliyor. Yılın son kampanyası ile Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım ve Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi seçilen, yaşamın başladığı bu özel projeden ev sahibi olma imkanı veriliyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de peşinatsız banka kredili ödemelerle!

Batışehir; ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan kampanyası ile buluşturuyor. Kampanyayla peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

EgeYapı Group Batışehir'de 2 farklı ödeme kampanyası!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve İstanbul’un en dikkat çeken yaşam merkezlerinden olan Batışehir; ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıyor.

Batışehir bahar kampanyasında yüzde 15 peşinat, 3.050 TL taksitle!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir projesi, ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan bahar kampanyası ile buluşturuyor.

Gayrimenkul sektöründe şimdi yatırım zamanı!

EgeYapı Group, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Bağcılar'da hayata geçirdiği Avrupa’nın en iyi karma yaşam projesi ödüllü Batışehir’de kolayca ev sahibi olmanız için kaçırılmayacak bir teklif sunuyor.

Bağcılar Batışehir 268 bin liradan! Yüzde 10 indirimle!

Batışehir projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları bulunuyor...

Batışehir'den yılın ilk kampanyası!

Yüzde 1 peşinat konut sahibi olma imkanı sunulan Batışehir projesinde banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede daire fiyatları 268 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bağcılar Batışehir'de yüzde 1 peşinatla!

Batışehir projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları yer alıyor...

Batışehir'de yüzde 10 indirim imkanı!

2015 yılının ilk kampanyasını gerçekleştiren Batışehir projesinde 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. İlk iki etap teslimleri hemen yapılan Batışehir'de daire fiyatları 268 bin liradan başlıyor...

Batışehir kolay ödeme planlarıyla daire sahibi yapıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir’de, 2015’in ilk kampanyası düzenleniyor. Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi olan Batışehir'de kampanya kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Batışehir'de yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Batışehir'de Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası devam ediyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Batışehir'de zamana meydan okuyan kampanya!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir Evleri'nde hemen teslim hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire seçenekleri mevcut..

Batışehir Ege Yapı güncel ödeme çeşitleri!

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan  Batışehir Evleri'nde herkesin hayal ettiği eve sahip olabilmesi için başlatılan kampanya devam ediyor...

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Batışehir'de bankasız 120 ay vade fırsatı!

Batışehir'de bankasız 120 ay vade fırsatı devam ediyor. Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya dahilinde yüzde 0,79 vade farkıyla ev sahibi olunabiliyor..

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Batışehir'de 70 daireye bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile 120 ay vade imkanı sunuluyor..

Batışehir Evleri kampanya fiyatları!

Batışehir Evleri kampanya fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir Evleri'nde uygun faiz oranları ile ya da sıfır faiz taksitlerle ödemeler gerçekleştiriliyor...

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için bankasız ödeme planı!

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

batışehir kampanya Haberi

batışehir kampanya

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, yaşamın başladığı prestij projesi Batışehir’de, herkesin hayal ettiği eve sahip olabilmesi için önemli bir kampanya başlattı. 


108.000 m² peyzaj alanının ve 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar daire seçenekleri olan; A+ ofislerden alışveriş caddesine, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından otellere kadar birçok fonksiyonu içerisinde barındıran uluslararası ödüllü projesi Batışehir’de, hiç peşinat ödemeden sadece 2.240 TL’den başlayan taksitlerle kira öder gibi veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak ev sahibi olmanın yolunu açıyor. Bu eşsiz projede yerini almak isteyenler, hayallerindeki daireyi seçtikten sonra dilerse tapusu ile evlerini teslim alabiliyor.


Dört Dörtlük Bir Hayat

Kendi semtine adını veren İstanbul’un marka projesi Batışehir’de, misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz dünyaca ünlü otellerden alışveriş caddesine, yepyeni lezzetler tadabileceğiniz restoranlardan, çocuklarınızı güvenle gönderebileceğiniz özel bir okula kadar...