26 / 04 / 2024

Batışehir nerede hayata geçirikiyor

Batışehir nerede hayata geçirikiyor

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Batışehir nerede yapılıyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bağcılar deniliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje, toplam 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor...

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesinde de ön talep dönemini başlattı. Peki Nidapark Ataşehir nerede? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Batışehir Residence nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir nerede?

Avrupa Konutları Başakşehir'de dairelerin alanları minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Proje 140 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek. Peki Artaş Avrupa Konutları Başakşehir nerede?

Avrupa Konutları Başakşehir nerede?

Avrupa Konutları Başakşehir'de inşaat çalışmalarının yıl sonunda başlaması planlanıyor. Proje 44 bin 36 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Avrupa Konutları Başakşehir nerede?

Soyak Kuzey Bahçeşehir nerede?

Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilecek Soyak Kuzey Bahçeşehir toplam 5 bin konuttan oluşuyor. Proje 130 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Soyak Kuzey Bahçeşehir nerede?

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir nerede hayata geçirikiyor Haberi

Batışehir nerede hayata geçirikiyor

Dairelerin satış sürecine devam edilen Batışehir nerede yapılıyor sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje, 5 etaptan oluşuyor. 


İçerisinde; 3 bin 226 adet konut bulunan Batı Şehir Evleri Bağcılar projesi, 167 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede, Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Ege Yapı Group imzasıyla yaşama geçirilen Batışehir nerede yapılıyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar cevabı veriliyor. Projenin ilk etap teslimleri hemen gerçekleşiyor. 



Batışehir Evleri ev fiyatları!

Stüdyo daireler 229 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 351 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 498 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 642 bin TL'den,

3,5 oda 1 salon daireler 698 bin TL'den,

4 oda 1 salon daireler 1 milyon 81 bin TL'den,

4,5 oda 1 salon daireler 795 bin TL'den,

Dubleks...