26 / 04 / 2024

Batman OSB iplik fabrikası

Batman OSB iplik fabrikası

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde üç yıl önce 500 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasını açan Denizli’nin duayen tekstilcisi Osman Aydınlı, Batman’daki tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Batman ikinci OSB için start veriliyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin, yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şahin, Batman'da ikinci Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Batman OSB'de arsa bekleyişi!

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılar ‘Cazibe iller’ programı kapsamında destek bekliyor. OSB’de bazı şirketlere yer tahsisinde öncelik tanınacak.

Batman'da OSB arazisi için istimlak bedelleri ödenmeye başladı!

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ne eklenen 2 bin dönümlük arsanın istimlak bedelleri sahiplerine ödenmeye başladı...

Batman'da OSB 4. İlave Kamulaştırma Toplantısı yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. İlave Kamulaştırma çalışmaları dolayısıyla Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze ve Danalı köyü hak sahipleri ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.

Batman OSB'ye iplik fabrikası inşa edilecek!

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde üç yıl önce 500 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasını açan Denizli’nin duayen tekstilcisi Osman Aydınlı, Batman’daki tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Batman Teknokent'in yapımı 2 yılda tamamlancak!

Batman Üniversitesi tarafından 10 bin metrekarelik alan üzerine teknokent inşa edilecek. Üniversite ile OSB arasında iş birliğinin sağlanmasının hedeflendiği teknokentin 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Batman yeni gümrük binası, OSB'nin çehresini değiştirecek!

8430 Metrekarelik alana idari hizmet binası ile sosyal tesislerin yapılacağı yeni gümrük sahası OSB’nin çehresini değiştirecek. Batman’da geçen yıl 34 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

Batman 2. OSB'nin yapılması için arsa sorunu çözüldü mü?

Farklı sektörlerde 75 tesisin bulunduğu Batman Organize Sanayi Bölgesinde yer bekleyen 100’ü aşkın yatırımcının gözü ‘Çözüm süreci’ne çevrildi.

Batman'a ikinci bir OSB yapma kararı alındı!

Yeni teşvik sisteminin yürürlüğe girmesiyle Batman'a yönelik yatırımlar hızla artmaya başladı. Mevcut OSB, yatırımlara yetmeyince ikinci bir OSB yapma kararı alındı. Batman yatırımcılar için yeni çekim merkezi oldu...

TOKİ Batman okul inşaat işi ihalesi 2.oturumu 3 Temmuz'da!

TOKİ Batman İli Merkez İlçesi 1472 Adet Konut, 1' er Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu, Camii ve Ticaret Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2. oturumu 3 Temmuz'da gerçekleşiyor...

Batman Üniversitesi mimarlık bölümü öğretim görevlisi arıyor!

Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne öğretim görevlisi alınacak...

TOKİ Batman Kozluk MYO inşaat işi ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ Batman Kozluk Meslek Yüksek Okulu İnşaatı İşi ihalesi 26 Haziran tarihinde yapılıyor...

Batman OSB iplik fabrikası Haberi

Batman OSB iplik fabrikası

80 Dönüm arazinin tahsis edildiği Gamateks firması, Ortadoğu’ya yönelmek için de Batman’a 1500 kişinin çalışacağı iplik fabrikasının temelini atmanın hazırlığında. 


ARAZİ TAMAM, YATIRIM YOLDA

Tekstilin güvenilir markası Gameteks, üç yıl önce Batman OSB’de hayata geçirdiği 10 Milyon TL’lik yatırımın ardından şimdi de iplik fabrikasının temelini atmayı planlıyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde 80 dönüm arazinin tahsis edildiğini belirten Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı; “Batman bizim için önemli bir şehir. Hedefimiz petrol şehrinden ihracaat yapmak. Yeni yatırımımızın altyapı çalışmalarını tamamladık. Batman’dan özellikle komşu ülkelere ihracaat yapmak daha kolay ve avantajlı olacağı için iplik fabrikasını Batman’a kurmayı uygun gördük. Denizli’de de kurabilirdik. Ancak Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin önerisi üzerine yatırımımızı Batman’a kaydırdık” dedi.     


BAYRAM SONRASI TEMELİ ATILACAK

İplik fabrikasının...