17 / 04 / 2024

Batman projeleri

Batman projeleri

Batman, yeni bir Anadolu Lisesi, Pansiyon ve Spor Salonlarına kavuşacak. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Batı Raman eteklerinde Karayün köyüne yakın yapılacak olan inşaatların ihalesi ilana çıktı.

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Mehmet Özçelik Batman'da projeleri inceleyecek!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, bir dizi incelemelerde bulunmak için bugün Batman’a geliyor.

Anadolu Yakası yeni konut projeleri 2013!

Anadolu Yakası yeni konut projeleri ile ilgili tüm detayları bu haberde sizler için bir araya getirdik. İşte yeni satışa çıkan konut projelerinde fiyatlarlar, ödeme seçenekleri, sosyal imkanı ve daha fazlası...

Çeşme için bir fikrim var yarışmasına fikir projeleri yağdı!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin geçen yıl açtığı "Çeşme için bir fikrim var" yarışmasına fikir projeleri yağdı

TOKİ'nin yeni projeleri düşük katlı konutlardan oluşacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya, Kayseri, Muğla, Karabük, Manisa ve Yozgat'ta hayata geçirilecek projeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ile düşük katlı olarak tasarladı...

TOKİ İstanbul projeleri 2013!

TOKİ İstanbul projeleri 2013 kapsamında yer alan TOKİ Kayaşehir 19. Bölge, TOKİ Halkalı ve TOKİ Tuzla projeleri hakkında bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Bakırköy Osmaniye yeni konut projeleri ile canlanacak!

Bakırköy’ün E5 Çevre Yolu’na cepheli Osmaniye semti lüks inşaat projeleri ile dikkat çekiyor. Müteahhitler yılların ölü toprağını üzerinden atan bölgede kat irtifakının artırılmasını bekliyor.

İstanbul kent orman projeleri 2013!

Biri Bakanlık diğeri ise Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'a kurulacak kent ormanı projelerinin ayrıntıları için habere tıklayın. İşte İstanbul kent orman projeleri 2013...

Batman projeleri Haberi

Batman projeleri


Kamu yatırımlarından son yıllarda ciddi pay alan Batman, yeni bir Anadolu Lisesi, Pansiyon ve Spor Salonlarına kavuşacak. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Batı Raman eteklerinde Karayün köyüne yakın yapılacak olan inşaatların ihalesi ilana çıktı. Konvansiyonel kalıp sistemiyle l'er Adet 24 Derslikli Anadolu Lisesi, 300 Kişilik Pansiyon ve Spor Salonu ile sosyal donatılarının ihalesi de Toki'de yapılacak. İhaleyi alan firma 2 yıl içinde çalışmalara başlayıp binaları teslim edecek. Bu kamu yatırımlarının maliyetinin yaklaşık 15 Milyon TL olduğu belirtildi.



Batman...