23 / 04 / 2024

Battal İlgezdi ataşehir sınırlarını belirleyecek

Battal İlgezdi ataşehir sınırlarını belirleyecek

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Ataşehir’de ranta karşı mücadele!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu Yakasının yeni merkezi olmaya aday Ataşehir’de en büyük yatırımların yine ilçenin gelişimi yönünde olacağını söyledi. İlgezdi, imar konusuyla ilgili “Ataşehir için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir'in imar planları 30 günde hazırlanacak!

Bir yıldır görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi yeniden Ataşehir Belediye Başkan adayı oldu. Yeni yıl hedeflerini anlatan İlgezdi, Ataşehirlilere imar müjdesi verdi. 

Ataşehir'in imar sorununa neşter vurulacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bölgedeki imar sorununu çözmek için Örnek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelecek. İlgezdi, imar ve tapu sorununa kalıcı ve kesin çözüm bulmak için çalışmalar yürütüyor.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Ataşehir'de imar planları şeffaf yapılacak!

Başkan Battal İlgezdi, “1/1000’lik planlar Ataşehir Belediye Meclisi’nden geçerken vatandaş neyin nerede olduğunu bilecek. Plan şeffaf yapılacak." dedi.

Ataşehir Belediyesi, 6 ay içinde inşaat ruhsatı verecek!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin 1/1000'lik imar planlarıyla ilgili yaptığı bilgilendirme toplatısında, Haziran 2017 itibariyle vatandaşların inşaat ruhsatını vermeyi planladıklarını söyledi.

Battal İlgezdi ataşehir sınırlarını belirleyecek Haberi

Battal İlgezdi ataşehir sınırlarını belirleyecek

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir. Toplantı 10 Eylül 2014 günü Çarşamba günü Ataşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda...