26 / 04 / 2024

Battal İlgezdi kim

Battal İlgezdi kim

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan CHP’li eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve 6 şüphelinin yargılanması için süreç başladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Battal İlgezdi: Deprem toplanma alanları imara açılmış!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kültür merkezleri ve "deprem toplanma alanları" ilgili açıklamalarda da bulundu. İşte Genel Yayın Yönetmenimiz Alâettin Bahçekapılı'nın İlgezdi ile yaptığı söyleşi.

Battal İlgezdi: İmar Planları İBB Meclisinde onaylansın!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İBB Meclisinde bekleyen Yeni Sahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarının çıkarılması için Ataşehir Belediye Meclisinin AKP’li üyelerine “Gelin el ele verelim bu sorunu çözelim” çağrısında bulundu.

Battal İlgezdi: İmar sorununu kökten çözeceğiz!

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Büyükşehir’in kentsel dönüşüm adı altında ‘insanları, yerinden yurdundan edip, her birini başka yerlere dağıttığını’ vurgulayarak, kendilerinin ise dönüşümü yerinde yaptıklarını belirtti.

Battal İlgezdi vizyon projelerini tanıttı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, yerel basın için düzenlenen toplantıda yeni dönem için hazırladığı 15’i yeni olan toplam 19 vizyon projesini paylaştı.

Battal İlgezdi kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Ataşehir Belediye Başkan adayı olan Battal İlgezdi kimdir?

Battal İlgezdi: Ataşehir’in bir tarafı siyah, bir tarafı beyaz!

Battal İlgezdi ' Ataşehir’in beyaz tarafı ön tarafıdır, E-5’e bakan kısımdır. Arkada ise halkın yüzde 80’inin yaşadığı gecekondu mahalleleri var. Ataşehir’de gri renk yoktur ' dedi...

İçerenköylülere imar müjdesi! Hiç kimsenin imarla ilgili bir metrekare bile kaybı olmayacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköylü halka imarla ilgili müjdeli haberi verdi. İlgezdi: ''İçerenköy’ün imar sorunu çözülmüştür, mahalleli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Battal İlgezdi beraat etti!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin, imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapılarla ilgili kararlarını uygulamadığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, beraat etti.

Ataşehir’de ranta karşı mücadele!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu Yakasının yeni merkezi olmaya aday Ataşehir’de en büyük yatırımların yine ilçenin gelişimi yönünde olacağını söyledi. İlgezdi, imar konusuyla ilgili “Ataşehir için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

Battal İlgezdi, fotokopiyle çoğaltılmış tapu senedi mi dağıttı?

2009 yılında Yeni Çamlıca, Mimar Sinan ve Mevlana mahallelerindeki imar sorununu çözeceğine dair “namus sözü” veren CHP'li Battal İlgezdi, 10 yıl sonra 31 Mart için de yine aynı vaatte bulunuyor. 

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Ataşehir'in imar planları 30 günde hazırlanacak!

Bir yıldır görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi yeniden Ataşehir Belediye Başkan adayı oldu. Yeni yıl hedeflerini anlatan İlgezdi, Ataşehirlilere imar müjdesi verdi. 

İlhami Yılmaz'a hapis cezası!

İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi’den sonra Ataşehir Belediyesi’nin başkanı olan İlhami Yılmaz'a "ihaleye fesat karıştırma" suçundan 10 ay hapis cezası verildi...

Battal İlgezdi'ye beraat!

Geçen sene yolsuzluk iddiaları üzerine görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yargılandığı davada beraat etti.

Battal İlgezdi kim Haberi

Battal İlgezdi kim

8 Aralık Cuma günü  İçişleri Bakanlığından, hakkında mülkiye müfettişlerince düzenlenen raporlar ile adli mercilerce yürütülen soruşturma sebebi ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırıldığı açıklanmıştı. 

Battal İlgezdi imar ve inşaat yolsuzluğundan görevden alındı! 

Battal İlgezdi’nin “haksız mal edinme ve gizleme” ile “kamu kurumlarının ihalesine fesat karıştırma” suçlarından 12 yıla kadar hapsi isteniyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Battal İlgezdi ve eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, iki yıl önce yolsuzluk ve haksız mal edinme iddiaları üzerine, Anadolu Adliyesi'ne giderek kendileri, küçük kızları T.N.İ ve haberi yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

Eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin kızı T.N.İ. üzerina kayıtlı, Ataşehir Küçükbakkalköy ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki iki adet gayrimenkulün parasal kaynağının tespit edilemediği açıklandı ve  ,ddianamede ayrıca, Buz İnşaat Taah. San....